Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mennyire hisz az itt leírt...

Ki mennyire hisz az itt leírt dolgokban?

Figyelt kérdés

Én már nem tudom miben higyek,hogy tényleg tudatlanítva vagyunk hogy ne sejtsünk ezekről a dolgokról semmit.

[link]

2013. nov. 6. 11:19
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
tömény hülyeségek
2013. nov. 6. 11:23
 2/33 A kérdező kommentje:
Vagy csak ezt akarják velünk elhitetni hogy hülyeség
2013. nov. 6. 11:27
 3/33 anonim válasza:
Manapság fáj a gondolkozás, vagy mi a rosseb f#szom van az emberekkel?
2013. nov. 6. 11:34
 4/33 A kérdező kommentje:
Már rám érted vagy az első hozzászólóra?
2013. nov. 6. 11:35
 5/33 anonim ***** válasza:
az ilyeneket azok hiszik el, akiknek nincsenek átfogó történelmi, gazdasági ismereteik, vagyis félműveltek, és a fentihez hasonló idióta médiákból tájékozódnak, és azt hiszik, az tudás, amit ott felszednek. nyilván értelmes történelemkönyveket sose olvastak, nem tanulmányozták a világgazdasági folyamatokat, se nem tanultak közgázt, stb.
2013. nov. 6. 11:36
 6/33 anonim ***** válasza:

Tömény hülyeség az egész. Aki tud és akar is gondolkodni, az nem hiszi el ezeket a baromságokat.

Csak egyetlen érv? Akik megmérgezik az embereket, hogyan védik meg saját magukat a mérgezéstől? Nem látok állandóan álarcban járó embereket!

Az igaz, hogy az ember sokféle módon károsítja a környezetét, veszélyezteti az egészségét, de ez a saját döntése!

2013. nov. 6. 11:39
 7/33 A kérdező kommentje:
Azt írták a történelmet is meg lehet hamisítani,és ezen én is el gondolkodtam hogy akik mérgeztetnek azok a milliomosok ők is belélegzik vagy annyira hülyék hogy nem érdekli őket csak a hatalom hogy irányíthassák az emebereket.
2013. nov. 6. 11:43
 8/33 anonim ***** válasza:
akik hatalmat akarnak meg milliókat, meg irányítani az embereket, azoknak nem kell ilyen hülyeségekhez folyamodniuk.
2013. nov. 6. 11:44
 9/33 A kérdező kommentje:
Én úgy olvastam hogy akik hatalmat akarnak azoknak már annyi pénzük van hogy a pénz már nem érdekli őket csak az hogy irányíthassák az emberiséget.Meg valami olyat is olvastam hogy földön csak 500millió embert akarnak hagyni a nagyok akik rabszolgáskodnak nekik vagyis jól managelhetők mert ez a sok ember nem irányítható,éa állítólag amerikában állítottak valami emlékmű szerűséget 8 nyelven van rá írva hogy csak 500millió ember maradhat.És hogy az embereket különféle terrorista cselekedetnek álcázott vagy járványka álcázott dolgokkal akarják pusztítani
2013. nov. 6. 11:50
 10/33 anonim ***** válasza:

"a pénz már nem érdekli őket csak az hogy irányíthassák az emberiséget"

aha. és ezt ki mondta? az aki írt egy ilyen ratyi oldalra újságcikket. és ő beszélt ezekkel az emberekkel? ugyanmár.

"Meg valami olyat is olvastam hogy földön csak 500millió embert akarnak hagyni a nagyok akik rabszolgáskodnak nekik vagyis jól managelhetők mert ez a sok ember nem irányítható"

500 millió az rendkívül kevés. ha lenne némi IQ-d, tudnád, hogy ennyi embernek nem lehetne eladni sok terméket, tehát csak vesztenének rajta a befektetők, ha kevés ember élne a bolygón.

"És hogy az embereket különféle terrorista cselekedetnek álcázott vagy járványka álcázott dolgokkal akarják pusztítani."

ha annyira ki akarnák pusztítani az embereket, nagyon könnyen megtehetnék seperc alatt. csak nem akarják, mert mint mondtam, ez egy hülyeség.

2013. nov. 6. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!