Ki mennyire hisz az itt leírt dolgokban?
Én már nem tudom miben higyek,hogy tényleg tudatlanítva vagyunk hogy ne sejtsünk ezekről a dolgokról semmit.
Apukám te ritka idióta vagy.
Húzzál már el inkább a baromságaiddal, jó?
Te sem égeted magad tovább, meg nekünk se fog ennyire fájni.
Elképesztõ, hogy mennyire ostoba emberek vannak.
De, ebből azért már relatíve pontos következtetést le lehet szűrni az intelligenciahányadosodról.
Nem, nem csak tárgyilagosan leírod, hanem kardoskodsz mellette. Akinek van némi sütnivalója, az egyből tudja, hogy ez marhaság, minden állításuk több sebből vérzik.
Persze, ti vagytok azok, akik a természettudományos tankönyvek helyett Enigmákat és a Hihetetlen magazint nézitek, és még az ilyen ostobaságokat is beveszitek: http://www.youtube.com/watch?v=_c6HsiixFS8
ma 12:07
Ez most kinek szólt?
ma 12:08
Én nem kardoskodtam semmi mellet sem csak le írtam hogy mit olvastam ennyi,szomorú hogy egyes emberek lehülyéznek más embereket írás alapján,pedig ennyiből IQ nem derül ki és ha nem haragszol bizonyos dolgokhoz csak hozzá párosítják az IQ t de az csak egy mért szám attól még lehet hülye az illető.
Igazad van, elnézésedet kérem az IQ-zásért. Csak gondolj bele a dolgokba. Mondjuk olvasd el Norman Davies: Európa történelme című könyvét, az kezdetnek megteszi. Egyébként sem árt, ha ott van az ember polcán ;-)
Eleve már sokat elmond az intelligenciáról, hogy képes vagy-e az összefüggéseket átgondolni. Neked ez bebizonyítottad, hogy nem megy. Elég csak a #7. hozzászólásodat megnézni. De már azzal szépen bemutatkoztál, hogy hinni akarsz egy olyasvalamiben, amiről minimális gondolkodással kiderül, hogy ostobaság.
Nem kardoskodsz mellette? #2, #7, tényleg nem...
Hozzátenném, bár ez tényleg nem tartozik az IQ-hoz, de sokat elmond, hogy képtelen vagy helyesen leírni egy összetett mondatot.
ma 12:16
Neked meg úgy látom bizonyítás mániád van és lehet kevés az IQ ezzel akarod tolerálni
ma 12:16
Sajnálom hogy mikor írok gyorsan írok mert ténylegesen közölni akarok valamit és az írásról sem mondhatod meg hogy ki hülye meg ki nem,az életben nézd meg az embereket akiket lehülyézel vagy eddig le hülyéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!