Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mennyire hisz az itt leírt...

Ki mennyire hisz az itt leírt dolgokban?

Figyelt kérdés

Én már nem tudom miben higyek,hogy tényleg tudatlanítva vagyunk hogy ne sejtsünk ezekről a dolgokról semmit.

[link]

2013. nov. 6. 11:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem a lényeg az, hogy a tudást ne újságokból szerezd, hanem könyvekből.
2013. nov. 6. 12:20
 22/33 A kérdező kommentje:

ma 12:20

Értem és tisztában vagyok vele hogy a net hasznos is és káros is és vannak ilyen meg olyan emberek is tudom mert vannak témák amit olvastam a neten és én is vitatkoztam már hogy mekkora marhaság,aztán találkozik az ember a megszálottakal a hívőkkel na azok aztán mondják a saját hülyeségüket.Csak nem szeretem ha ismeretlenül le hülyézik az embert,és aztán jönnek az IQ szintes kifogással.

2013. nov. 6. 12:25
 23/33 A kérdező kommentje:
Aki lehülyézett annak meg üzenem hogy ne a más szemében lássa meg a szálkát hanem a sajátjában a gerendát
2013. nov. 6. 12:26
 24/33 anonim ***** válasza:

Ne szívd már mellre, vagy talán ennyire belegázoltam a lelkedbe?

Bocs, de úgy 120-as IQ fölött a legtöbb ember azért már legalább a mondatközi írásjeleket több-kevésbé helyesen ki tudja tenni.

Én nem hülyéztem le senkit, csupán rávilágítottam, hogy minimális gondolkodással magad is rájöhettél volna a válaszra.

U.i.: pont tőled kicsit nevetséges visszavágás az én IQ-mat firtatni. Nem részletezem, hogy miért, talán rájössz magad is.

Ui.i.2: az érvelés nem bizonyításmánia. Mániában itt egyedül te szenvedsz.

2013. nov. 6. 12:33
 25/33 A kérdező kommentje:

ma 12:33

Én nem szenvedek mániában és gondolom most fölényeskedni akarsz az IQ szinteddel de nem érdekel legyél nyugodtan beképzelt az életben dől el úgy is minden.

2013. nov. 6. 12:36
 26/33 anonim ***** válasza:
Tudod, az ismeretlenül lehülyézés oka pedig az, hogy azon túl, hogy egy iszonyatos nagy ostobaságot, amire a világon semmi bizonyíték nincs, képes vagy tényként elhinni, még te győzködöd azt, aki rávilágít, hogy nincs igazad.
2013. nov. 6. 12:36
 27/33 anonim válasza:
Neked szólt kérdezõ, tipikus orvosi eset vagy.
2013. nov. 6. 12:41
 28/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezzel bebizonyítottátok a dolgokat amin eddig agyaltam az emberek nagyon szemetek tudnak egymással lenni és ez alól ti sem vagytok kivételek erre már azt sem lehet mondani hogy magyar mentalitás,mondjuk csak egyszerűen hogy bunkók vagytok.
2013. nov. 6. 12:46
 29/33 anonim ***** válasza:
Kivéve én, mer én bocsánatot kértem.
2013. nov. 6. 12:52
 30/33 anonim válasza:
Nem mi vagyunk bunkók, te vagy ijesztõen sötét.
2013. nov. 6. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!