Ki mennyire hisz az itt leírt dolgokban?
Én már nem tudom miben higyek,hogy tényleg tudatlanítva vagyunk hogy ne sejtsünk ezekről a dolgokról semmit.
ma 12:20
Értem és tisztában vagyok vele hogy a net hasznos is és káros is és vannak ilyen meg olyan emberek is tudom mert vannak témák amit olvastam a neten és én is vitatkoztam már hogy mekkora marhaság,aztán találkozik az ember a megszálottakal a hívőkkel na azok aztán mondják a saját hülyeségüket.Csak nem szeretem ha ismeretlenül le hülyézik az embert,és aztán jönnek az IQ szintes kifogással.
Ne szívd már mellre, vagy talán ennyire belegázoltam a lelkedbe?
Bocs, de úgy 120-as IQ fölött a legtöbb ember azért már legalább a mondatközi írásjeleket több-kevésbé helyesen ki tudja tenni.
Én nem hülyéztem le senkit, csupán rávilágítottam, hogy minimális gondolkodással magad is rájöhettél volna a válaszra.
U.i.: pont tőled kicsit nevetséges visszavágás az én IQ-mat firtatni. Nem részletezem, hogy miért, talán rájössz magad is.
Ui.i.2: az érvelés nem bizonyításmánia. Mániában itt egyedül te szenvedsz.
ma 12:33
Én nem szenvedek mániában és gondolom most fölényeskedni akarsz az IQ szinteddel de nem érdekel legyél nyugodtan beképzelt az életben dől el úgy is minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!