Szerintetek velem van a baj?
Nem nagyon megy ez a megbeszélés dolog szerintem pszihológushoz kéne fordulnom.
Minek hivjam azokat akiknek megmondom szimplán h ne nyomuljon mert nincs esélye nálam de azért nyomul követ az utcán irogat és nem hagy békén akármit csinálok szép szóval nem êrek el az ilyeneknél semmit ezért is használtam a 'nyomorék' jelzőt.
Ha belátod, hogy nincs mondanivalód, akkor a külsődön kívül minek kellene megfognia a nyomorékokat?
Miért nem használod ki a jó külsőd adta előnyöket, kiküszöbölve ezzel a belső ürességet, amíg nem késő? Hiszen ha ma 16 évesen 20-nak tűnsz - ez 20 évesen 30; 30 évesen 45-re hízhat..
Miért nem fogsz egy pénzes nyomorékot, akiről lehúzhatod az utolsó elráncosodott hámréteget, hogy aztán vénlányként aranyozott tükörben nézegethesd magad órákig vagy naphosszat, illetve legyen miből finanszírozni a "zűrös életet"?
Ha jól értem aki neked kellene annak te nem kellesz,akinek meg te kellenél az neked nem kell.Akkor minden rendben van.
De ha a "nyomorékok" nyomulnak,akkor mégis akad aki nem vesz semmibe.
Fogadd el,hogy megváltozott az életmódod!Ez tinikorban természetes.Itt vagy a felnőttkor kapujában,kicsit be kell hogy szürküljön az életed.Akinek ez nem következik be,annak később fog,és később furcsább,nehezebb lesz elfogadni a valós életet.
Később nem lesz ennyi időd,hogy barátokkal akarj lógni..stb,meg barátokat keresni..hanem majd mész dolgozni,hazamész,eszel,el vagy fáradva,de még rájössz,hogy főzni,mosni,vasalni,takarítani kell,és a francba,a gyerekeket is ágyba kell dugni:)
Hidd el,még most jó,hogy ilyen "unalmasnak" tartod az életed.Nekem is ebben az évben kezdett el hihetetlenül beszürkülni az életem.Most se volt szünetem,mert tanultam az elsősegélyre..chh,holnap lesz a vizsga.:/Szurkoljatok!
Amúgy én is szurkolok neked,hogy azért valahogy sikerüljön kiszínezni az életedet!Ha csak pár évre is,de sikerüljön!Utána meg már nem magadért,hanem azért fogsz hajtani,hogy legyen hol laknod(ha külön akarsz költözni a szüleidtől),legyen élettársad/férjed,karriered..stb.
Én visszasírom azt,mikor még dögunalmas volt az életem..és mégis az tűnt jobbnak,színesebbnek akkor.
Most a céljaimra koncentrálok.És itt kell szerintem,ilyenkor kell szerintem elkezdeni felnőni!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!