Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek velem van a baj?

Szerintetek velem van a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 éves lány vagyok de kb mindenki 19-20 évesnek néz, nincs nagy baráti köröm mégis ismernek, egy társaságban nagyon nehezen tudok feloldódni, úgyérzem semmibe vesznek az emberek, van mikor órákig a tükör előtt ülök és nézem magam, zűrös életet élek, néha túlságosan jószívű vagyok, régen nagyon beszédes voltam mára alig van mondanivalóm, nemtudok már úgy poénkodni van mikor túlságodan komolyan veszek dolgokat, a pasik csak a külsőm miatt látnak értékesnek h megismernek elutasítanak, mindenki csodálkozik miért nincs barátom, nincsenek túl nagy rlvárásaim, mégis csak a nyomorékok találnak meg aki nekem bejön/bejönne vagy rám se néz vagy csak kihasználna, szerintetek min változtassak?

2013. nov. 4. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Szóljál anyádnak, hogy adjon egy nagy büdös pofont
2013. nov. 4. 20:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Képzeld magamra hagyott tök egyedül... Csak hetente jár haza pénzt ad és megy, mert neki mostohaapám fontosabb. Szóval kösz a választ sokra megyek vele.
2013. nov. 4. 20:56
 3/8 anonim válasza:
Kontrasztos egy ember vagy, annyi szent. Szerintem ülj le valakivel, és beszéld végig ezt a dolgot.
2013. nov. 4. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudlak sajnálni. Ha te is semmibe nézed azokat a "nyomorékokat", akkor te se vagy különb. Ez a baj veled kislányom.
2013. nov. 4. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem nagyon megy ez a megbeszélés dolog szerintem pszihológushoz kéne fordulnom.

Minek hivjam azokat akiknek megmondom szimplán h ne nyomuljon mert nincs esélye nálam de azért nyomul követ az utcán irogat és nem hagy békén akármit csinálok szép szóval nem êrek el az ilyeneknél semmit ezért is használtam a 'nyomorék' jelzőt.

2013. nov. 4. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Ha belátod, hogy nincs mondanivalód, akkor a külsődön kívül minek kellene megfognia a nyomorékokat?

Miért nem használod ki a jó külsőd adta előnyöket, kiküszöbölve ezzel a belső ürességet, amíg nem késő? Hiszen ha ma 16 évesen 20-nak tűnsz - ez 20 évesen 30; 30 évesen 45-re hízhat..

Miért nem fogsz egy pénzes nyomorékot, akiről lehúzhatod az utolsó elráncosodott hámréteget, hogy aztán vénlányként aranyozott tükörben nézegethesd magad órákig vagy naphosszat, illetve legyen miből finanszírozni a "zűrös életet"?

2013. nov. 4. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha jól értem aki neked kellene annak te nem kellesz,akinek meg te kellenél az neked nem kell.Akkor minden rendben van.

De ha a "nyomorékok" nyomulnak,akkor mégis akad aki nem vesz semmibe.

2013. nov. 4. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Fogadd el,hogy megváltozott az életmódod!Ez tinikorban természetes.Itt vagy a felnőttkor kapujában,kicsit be kell hogy szürküljön az életed.Akinek ez nem következik be,annak később fog,és később furcsább,nehezebb lesz elfogadni a valós életet.

Később nem lesz ennyi időd,hogy barátokkal akarj lógni..stb,meg barátokat keresni..hanem majd mész dolgozni,hazamész,eszel,el vagy fáradva,de még rájössz,hogy főzni,mosni,vasalni,takarítani kell,és a francba,a gyerekeket is ágyba kell dugni:)

Hidd el,még most jó,hogy ilyen "unalmasnak" tartod az életed.Nekem is ebben az évben kezdett el hihetetlenül beszürkülni az életem.Most se volt szünetem,mert tanultam az elsősegélyre..chh,holnap lesz a vizsga.:/Szurkoljatok!

Amúgy én is szurkolok neked,hogy azért valahogy sikerüljön kiszínezni az életedet!Ha csak pár évre is,de sikerüljön!Utána meg már nem magadért,hanem azért fogsz hajtani,hogy legyen hol laknod(ha külön akarsz költözni a szüleidtől),legyen élettársad/férjed,karriered..stb.

Én visszasírom azt,mikor még dögunalmas volt az életem..és mégis az tűnt jobbnak,színesebbnek akkor.

Most a céljaimra koncentrálok.És itt kell szerintem,ilyenkor kell szerintem elkezdeni felnőni!

17/L

2013. nov. 4. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!