Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek velem van baj?

Szerintetek velem van baj?

Figyelt kérdés

Hello.

20 éves csaj vagyok, de csaj létemre nem bírok csajokkal barátkozni egyszerűen nem bírom a nyávogásukat...inkább nagyon sok fiú haverom van ... már kis korom óta nem tudok velük barátkozni :s a magazinokat sem bírom olvasni utálom, ha valaki a divatnak él....szeretek másoktól különbözni pl. kicsit exrémebb haj, stb. meg nem találok témát velük...sem az ilyen pasis témák nem kötnek le csak a motorozás, meccs nézés , stb. szerintetek velem van baj? :S

2013. nov. 3. 04:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj a leírtak alapján :)
2013. nov. 3. 05:27
 2/7 Bukor Peti ***** válasza:
nincs veled semmi baj. az nagyon jó ha érdekel a meccs és a motorozás. én örülnék ha ilyen lány állna velem szóba, nem csak olyan aki mindég a divatot hajtogatja :-)
2013. nov. 3. 07:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Már csak az a kérdés,hogy ha meglátsz egy bránert,nem az hiszed e,hogy a nagybátyád(?)
2013. nov. 3. 08:33
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm első kettő...:)

ne haragudj harmadik az utolsót nem értem .... :) ha a br*nert azért írod, mert érdekel hogy pasik voltak e már nekem ? akkor igen voltak barátaim :) hetero vagyok:) csak inkább fiúkkal van témám mert bár csaj vagyok de őszintén leírom értelmesebbek a pasik sokkal mint a csajok mert oké leszólják őket a legtöbb csaj , hogy csak szex jár fejükbe stb... a lóf**zt....a csajoknak ugyanúgy...aki tagadja hazudik..de őszintén a pasik nem reagálnak mindent túl úgy mint a legtöbb csaj.. nem pánikolnak be ha a párjuk mondjuk valakinek a képét like-olja facebook-on angol like azt jelenti tetszik plusz valaki hűséget ígér nem vakságot meg a nyávogás amit nem bírok ...stb. ilyen kis dolgok :) srácokkal jobb ennyi:)lehet velük pizzázni meccs közbe nem zavarja ha az energiaital után büfizek ...:D, motorozások*-*,forma1,videojátékok.. én ilyen vagyok:D tehát csajok akire nem vonatkozik akkor attól elnézést tisztelet a kívételnek :) de sajnos a legtöbb csaj ilyen amit én utálok.

2013. nov. 3. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
te jó ég! te vasárnap 04.35-kor már ébren vagy??? :D am szerintem sincs veled semmi baj, annyi az egész, hogy fiús lány vagy.:)
2013. nov. 3. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem energiaitalt kell inni,ha energia kell,hanem főzz egy jó nagy adag pörköltet.
2013. nov. 3. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát most még lehet, hogy így látod, de legalább 1 lánybarát v egy lányrokon mindig jól jön, mert a fiúkkal sosem lesz olyan kapcsolatod, és valaki majd mindig többet akar. De 10-20 év múlva meg rengeteg női barátod lesz, vagy csak női barát.
2013. nov. 4. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!