Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsának, különcnek érzed...

Furcsának, különcnek érzed magad? Miért?

Figyelt kérdés

Sokszor érzem, hogy más vagyok, mint a többi ember, sok szempontból. 29 vagyok, másra vágyom, mint az átlagember, nem akarok gyereket, házasságot, nem akarok irodában ücsörögni, nem akarok felelősségteljes munkát, nem szeretek emberek között lenni, illetve ritkán találok olyan embert, aki valóban érdekes a számomra. Többre becsülöm a kutyákat az embereknél, nincs miről beszélgetnem a legtöbb emberrel. Szerintem sokan felszínesek, és nem lehet velük beszélgetni csak a napi butaságokról, mint időjárás, filmek, munkahelyi konfliktusok, harcok. Elegem van abból, hogy minden munkán háború van, hogy mindenki a másikkal foglalkozik. Én sosem foglalkozom a többiekkel, csak a saját munkámmal, ezért már mondták nekem, hogy én mindent lesz@rok. Pedig ez nem igaz, a saját munkámat nem sz@rom le, egyszerűen nem vagyok hajlandó a többi ember butasága miatt idegeskedni.

Jobban szeretek elmélkedni magamban, olvasni, kutyáimmal sétálni, mint emberekkel társalogni a napi témákról. Nem vagyok antiszociális, egyszerűen kevés ember érdekel igazán. De aki felkelti az érdeklődésem, azzal képes vagyok órákig beszélgetni. Szeretek hallgatni, élvezni az élet egyszerű csodáit. Gyakran megyek mosolyogva az utcán, mert örülök a napsütésnek, vagy annak, hogy hétvége van. Utálom az irodai munkát és pályamódosításon töröm a fejem, olyan munkát szeretnék, ami nem emberekkel kapcsolatos, nem kell emberek között lennem, koncentrálhatok "csak" a munkámra és nem kell részt vennem az irodai színjátékokban, harcokban.

2013. nov. 2. 10:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%
-sokszor :D
2013. nov. 2. 12:56
 12/27 A kérdező kommentje:
Én is gyakran érzem ezt.
2013. nov. 2. 13:18
 13/27 anonim ***** válasza:
13%

igen. suli kozben teljesen magamba fordulo ember vagyok, nem talalom a helyem, nem szolok senkihez, nincs egy baratom sem, megis az egesz suli pontosan tudja ki vagyok. mindig rajzolgatok, nagyon almodozo tipus vagyok, gyulolok suliba jarni es nemtudok ervenyesulni se a tanulmanyaimban sem pedig a kozossegben. nem tudom azt csinalni mint a tobbi lany, hogy allandoan hulyesegekrol fecsegjek es masokrol beszeljek. nem erdekel mas. szivesebben beszelek magamrol. ha vegre hetkoznap haza esek sulibol (mar ha bemegyek) akkor egesz delutan tudomast sem veszek a vilagrol, netezem egesznap, gondolkodom, ilyesmik. szeretek egyedul setalni elhagyatott helyeken, szeretek celtalanul bolyongani az utcan, akar egesz delutan zenet hallgatva. szeretek egy ures jatszoteren hintazni foleg teliholdkor es bamulni a vegtelensegbe. imadok oltozkodni. imadok sotet cuccokban jarni es csinos lenni. mindennap a sminkelessel toltok el 40 percet, imadok jol kinezni es imadom, hogy mindenki engem bamul. imadom a fiukat hulyiteni es kihasznalni oket. a suliban nem szol hozzam senki, de sulin kivul mindenki szeretne velem lenni. egyszeruen en egy "jelenseg" vagyok. es most ezt nem bekepzeltsegbol mondom, de vagy nagyon utal valaki, vagy nagyon bir. az en legnagyobb problemam, hogy mindent lesz**rok. magamon meg a kis vilagomon kivul nem sok minden erdekel, pedig kene. sot neha meg sajat magam se erdekel. sokan meg mondtak mar, hogy valami agyilag nalam total nincs rendben, de hat inkabb vagyok ilyen, mint hogy unalmas legyek.

na mindegy, most eleg erdekes hangulatomban vagyok, lehet ha maskor latom meg a kerdest teljesen mas dolgokat mondok el. 18/L nemtudom ebbol az iromanybol mennyire latszom furanak, vagy mi, de hat ja, elegge az vagyok. legalabbis azt mondjak eeerdekes egy lany vagyok.

2013. nov. 2. 13:23
 14/27 anonim válasza:
100%
Abszolút egyet értek Veled, Kedves kérdező, annyi különbséggel, hogy én a zenével mulatom az időt, zongorázok, gitározok, és teljes mértékben nem érdekel a sok tömegember butasága.
2013. nov. 2. 13:25
 15/27 anonim ***** válasza:
54%
na látod akkor ebben totál egyformák vagyunk, én is gyakran érzem ezt amit leírtál, meg még azt is amit az előbb írtam, hogy unom az embereket, ismerkedésnél unom hogy folyton el kell mondanom magamról mindent, stb...én rajzolni szoktam vagy olvasni, zenéthallgatni ezekkel a dolgokkal múlatom az időm de én észrevettem magamon, ha van valami nagyobb gondom akkor viszont keresem a társaságot egyfolytában. Olyankor kell valami ami lefoglal mert magamba fordulok teljesen. Egyedül nem megy semmi, pl most is így vagyok, egyfolytában kell valaki aki mellettem van hogy ne nyomasszanak a rossz gondolatok.
2013. nov. 2. 14:20
 16/27 anonim válasza:
54%

Elég hasonlókat érzek én is!

18/F

2013. nov. 2. 16:46
 17/27 anonim válasza:
100%

Üdv a klubban. Én megoldottam, ezt a problémát. Kiléptem az életből. Elég nyugis életem van azóta, azt csináltam amit csak akartam, de ezáltal teljesen kiestem az „életből”. Hogy megérte-e? Miazhogy! Hogy milyen árat fizettem érte? Egyéni probléma. De legalább egyenes háttal és tartással tudtam véghez vinni, és ha a tükörbe nézek nem érzem rosszul magam.

24/L

2013. nov. 2. 17:12
 18/27 anonim válasza:
100%

A 17/17 is én voltam.

De meg kell hogy mondjam, megfizethetetlen érzés, mikor nem kell foglalkozni senkivel. Mikor nem érdekel mit gondolnak mások, akkor kelsz fel és hagyod ott a másikat amikor akarod, és nem érdekel mit gondol. Megvan az előnye.

2013. nov. 2. 17:18
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy szimpatikus ember,nagyon örülök,hogy feltetted ezt a kérdést.Hasonlóan gondolkodom,én is 29 vagyok.Én mondjuk szeretem a munkámat,pedig emberekkel foglalkozom,de az állatokat mindig jobban szerettem és én is irodai munkát csináltam,van némi tapasztalatom az állandó áskálódásról és munkahelyi csatákról.Sosem értettem,hogy mi értelme van,ha mindenki a maga háza táján takarítana,már egy szebb világban élhetnénk.Addig is kikapcsolódásként marad az erdő és a kutyám:)
2013. nov. 2. 17:42
 20/27 anonim ***** válasza:
15/19 vagyok, nekem a munkahelyi csatákban még nincs gyakorlatom, de szerintem előbb utóbb minden embernek elege lesz a többi emberből...hülyén fogalmaztam, de az a lényeg hogy ez mindenkiben ott van. Hogy elege van a vájkálódásból.
2013. nov. 2. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!