Szerintetek ezzel nagyon furcsának tűntem?
Figyelt kérdés
könyvtárból kölcsönöztem ki könyveket, és a végén azt mondtam véletlen ."köszönöm, viszlát!" és mondta valaki mögöttem, hogy köszöni..2013. okt. 31. 16:54
1/18 anonim válasza:
nem hinném. az emberek mondanak véletlenül nagyon nagy hülyeségeket. ez nem vészes
2/18 anonim válasza:
ezt most én nem értem... mi a baj azzal, hogy megköszönted a könyveket és illedelmesen elköszöntél? én is így szoktam.
3/18 anonim válasza:
Dehogyis. Furcsább lettél volna egy menj a pi@sábannal. :D
4/18 A kérdező kommentje:
meg mikor buszon megkérdeztem, hogy szabad ez a hely? azután azt mondta, hogy ezért megkérdezni... (lenézően)
2013. okt. 31. 17:07
5/18 anonim válasza:
Ezt én sem értem mi furcsa ezen. Megköszönted, hogy megcsinálta a papírokat hozzá, és odaadta a könyveket. Majd elköszöntél.
6/18 anonim válasza:
Visszaszóltam volna, hogy bocs, nem tudtam, hogy bunkófalván vagyunk.
7/18 anonim válasza:
Ezeket egy ember mondta? Szerintem a buszos is teljesen átlagos. Sei különös nincs benne.
9/18 anonim válasza:
Figyelj, az udvariasság sosem hátrány semmilyen helyzetben.
Ha valaki ezért lenézően visszaszól, az csakis saját magát minősíti.
10/18 A kérdező kommentje:
nem egy ember mondta.
2013. okt. 31. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!