Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ezzel nagyon...

Szerintetek ezzel nagyon furcsának tűntem?

Figyelt kérdés
könyvtárból kölcsönöztem ki könyveket, és a végén azt mondtam véletlen ."köszönöm, viszlát!" és mondta valaki mögöttem, hogy köszöni..
2013. okt. 31. 16:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sehogy sem értem, hgy miért lenne ez baj, hát nem így szokás vagy mi van? Most totál hülyének érzem magam... ./
2013. okt. 31. 17:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Néha én is megfeledkezem magamról, és köszönök az ismerőseimnek. Sőt, egyszer még az is megesett, hogy előre engedtem az ajtónál egy idős nénit. Nem nagyon zavar, úgyis különcnek tartanak.
2013. okt. 31. 17:25
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es. :DDDDDDDDDddd
2013. okt. 31. 17:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Mi a gond? Hogy megköszönted és köszöntél?

Mi az, hogy véletlen mondtad? Máskor néma kacsaként távozol? Esetleg egy menj a csába hagyja el a szádat?

Vagy az a gond, hogy a teremből kilépve nem csak Viszlátot mondtál, hanem egy Köszönömöt is? Semmi gond, megesik az ilyen. Én is azt mondtam, volna, hogy Köszönöm :)

2013. okt. 31. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:
BKV-én valóban nem kell megkérdezni, hogy szabad-e a hely. Nincs helyfoglalás. Ennek ellenére én is megszoktam néha, és tőlem is sokan megkérdezték. Ilyenkor bennem is felmerült, hogy mit reagálna, ha azt válaszolnám, hogy nem :D
2013. okt. 31. 17:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Buszon szerintem azért illik megkérdezni, hogy szabad-e a hely, akkor is, ha úgyis leülhetsz oda engedély nélkül... Viszont volt már olyan, amikor valaki összekeverte a buszt a vonatfülkével, ugyanis egyszer a buszon a mellettem lévő EGY darab hely üres volt, erre a csaj megkérdezte tőlem, hogy "van itt egy szabad hely?", ez azért kicsit ciki :)
2013. okt. 31. 18:07
 17/18 Angelik@ ***** válasza:
100%

Sokan megsem kérdezik, csak bevágódnak mellém az ülésre a hatalmas szatyrokkal, köszönni luxus.

Erről jut eszembe velem történt olyan, hogy volt egy 4-es ülés, ahol már csak egy hely maradt és a busz is tömve volt. Azt akartam kérdezni hogy "szabad ez a hely"? Ehelyett felkiáltottam hogy "na hello", mintha jó barátaim lennének. Ott bámultak hogy ki ez?!:D Nagyon gáz volt, utánna már zavaromba elnevettem magam, meg ők is.

2013. okt. 31. 18:20
 18/18 A kérdező kommentje:
"Van itt egy szabad hely?" -de buta...
2013. nov. 1. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!