Szerintetek ezzel nagyon furcsának tűntem?
Figyelt kérdés
könyvtárból kölcsönöztem ki könyveket, és a végén azt mondtam véletlen ."köszönöm, viszlát!" és mondta valaki mögöttem, hogy köszöni..2013. okt. 31. 16:54
11/18 anonim válasza:
Ezt sehogy sem értem, hgy miért lenne ez baj, hát nem így szokás vagy mi van? Most totál hülyének érzem magam... ./
12/18 anonim válasza:
Néha én is megfeledkezem magamról, és köszönök az ismerőseimnek. Sőt, egyszer még az is megesett, hogy előre engedtem az ajtónál egy idős nénit. Nem nagyon zavar, úgyis különcnek tartanak.
14/18 anonim válasza:
Nem értem. Mi a gond? Hogy megköszönted és köszöntél?
Mi az, hogy véletlen mondtad? Máskor néma kacsaként távozol? Esetleg egy menj a csába hagyja el a szádat?
Vagy az a gond, hogy a teremből kilépve nem csak Viszlátot mondtál, hanem egy Köszönömöt is? Semmi gond, megesik az ilyen. Én is azt mondtam, volna, hogy Köszönöm :)
15/18 anonim válasza:
BKV-én valóban nem kell megkérdezni, hogy szabad-e a hely. Nincs helyfoglalás. Ennek ellenére én is megszoktam néha, és tőlem is sokan megkérdezték. Ilyenkor bennem is felmerült, hogy mit reagálna, ha azt válaszolnám, hogy nem :D
16/18 anonim válasza:
Buszon szerintem azért illik megkérdezni, hogy szabad-e a hely, akkor is, ha úgyis leülhetsz oda engedély nélkül... Viszont volt már olyan, amikor valaki összekeverte a buszt a vonatfülkével, ugyanis egyszer a buszon a mellettem lévő EGY darab hely üres volt, erre a csaj megkérdezte tőlem, hogy "van itt egy szabad hely?", ez azért kicsit ciki :)
17/18 Angelik@ válasza:
Sokan megsem kérdezik, csak bevágódnak mellém az ülésre a hatalmas szatyrokkal, köszönni luxus.
Erről jut eszembe velem történt olyan, hogy volt egy 4-es ülés, ahol már csak egy hely maradt és a busz is tömve volt. Azt akartam kérdezni hogy "szabad ez a hely"? Ehelyett felkiáltottam hogy "na hello", mintha jó barátaim lennének. Ott bámultak hogy ki ez?!:D Nagyon gáz volt, utánna már zavaromba elnevettem magam, meg ők is.
18/18 A kérdező kommentje:
"Van itt egy szabad hely?" -de buta...
2013. nov. 1. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!