Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tennék fel görbét ránéznétek?...

Tennék fel görbét ránéznétek? Nekem igen furcsának tűnik?

Figyelt kérdés

Nem egy meg szokott lett a görbém..csatolnám az előzöt is, mondana valaki véleményt? Nagyon szeretnénk már babát...

[link]

2013. szept. 7. 17:54
 1/8 A kérdező kommentje:

Ez pedig a múlthavi:

[link]

És az előző havi:

[link]

2013. szept. 7. 17:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Itt volt egyáltalán pé? Mert nagyon fura hogy felugrott, és ott is maradt...
2013. szept. 7. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem tudok segíteni, de ha megnyugatat, az enyém még gázabb

Ez:

[link]

Rendeltem egy nagy adag ovulációs tesztet, következő hónapban megpróbálom azzal megállapítani az ovulációm időpontját.

2013. szept. 7. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Huuu, nagyon sokat pecsételsz, menj vele orvoshoz, nézess hormonsort !

Sok sikert!! Lehet progeszteron hiány.

2013. szept. 7. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is sok a vérzés,én is elmennék dokihoz!...és az a pozi teszt az előző havinál?
2013. szept. 8. 08:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Igen sajnos sokat pecsételek, mert sárga test hiányom van...hiába szedem a szereket, nem nagyon használ...az a pozitív teszt, az tényleg egy terhesség volt, de nem maradt meg... :(...De ezen a görbémen azért csodálkozom, mert ha nem lett volna peteérésem, akkor nem ment volna fel a hőm sem, vagy rosszul tudom? Hát, kíváncsi leszek, hogy mi lesz...

De kedves válaszoló, a Te görbéd sem semmi....jó cikk-cakkos...:S

2013. szept. 8. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok: Nekem anno akkor volt ennyi pecsételős napom, amikor méhszáj sebem volt. Amióta lefagyasztották, nincs semmi.

Peteéréskor le kell esnie a hőnek.

2013. szept. 8. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat. Nagyon kíváncsi vagyok ez mitől van....
2013. szept. 8. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!