Ránéznétek a leletemre?
Figyelt kérdés
tág hüvely, sima portio folytatásban
rendes nagy uterus afv-ben, szabad környezetben.
épp hámmal fedett
Rendes nagy homogén uterus
Nyálkahártya 15,2mm-es
Terhesség gyanuja
Control 2hét mulva
2hete késik..melleim fájnak,mellbimbóm is!teszt negatív
2013. aug. 4. 08:24
1/2 anonim válasza:
Szia. Nekem is ezeket írták fel a leletemre a terhességem elején, bàr nekem pozitív tesztjeim voltak, de még petezsákot nem láttak, ezért csak gyanú volt. Tőlem vettek vért, és az eredménye az volt, hogy terhes vagyok. Engem akkor befektettek kórházba, mert méhen kívülire gyanakodtak. Te esetedben szerintem a negatív teszt egyértelműen nem erre utal. A nem várt menzesz után két héttel nekem ráadásul már szívhangja is volt a picinek. A fenti szöveg amúgy csak annyit jelent, hogy normál nagyságú méhen belül megvastagodott nyálkahártya látható. Ha babát szeretnél, akkor kívánom, hogy jól alakuljon minden:-)
2/2 A kérdező kommentje:
szia!köszönöm!igen.babát szeretnék!
orvos az is mondta lehet késői ovum volt...de sajnos èn se hiszek benne hogy ebből terhesség lesz!
1,5éve próbálkozunk...
2013. aug. 4. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!