Furcsának, különcnek érzed magad? Miért?
Sokszor érzem, hogy más vagyok, mint a többi ember, sok szempontból. 29 vagyok, másra vágyom, mint az átlagember, nem akarok gyereket, házasságot, nem akarok irodában ücsörögni, nem akarok felelősségteljes munkát, nem szeretek emberek között lenni, illetve ritkán találok olyan embert, aki valóban érdekes a számomra. Többre becsülöm a kutyákat az embereknél, nincs miről beszélgetnem a legtöbb emberrel. Szerintem sokan felszínesek, és nem lehet velük beszélgetni csak a napi butaságokról, mint időjárás, filmek, munkahelyi konfliktusok, harcok. Elegem van abból, hogy minden munkán háború van, hogy mindenki a másikkal foglalkozik. Én sosem foglalkozom a többiekkel, csak a saját munkámmal, ezért már mondták nekem, hogy én mindent lesz@rok. Pedig ez nem igaz, a saját munkámat nem sz@rom le, egyszerűen nem vagyok hajlandó a többi ember butasága miatt idegeskedni.
Jobban szeretek elmélkedni magamban, olvasni, kutyáimmal sétálni, mint emberekkel társalogni a napi témákról. Nem vagyok antiszociális, egyszerűen kevés ember érdekel igazán. De aki felkelti az érdeklődésem, azzal képes vagyok órákig beszélgetni. Szeretek hallgatni, élvezni az élet egyszerű csodáit. Gyakran megyek mosolyogva az utcán, mert örülök a napsütésnek, vagy annak, hogy hétvége van. Utálom az irodai munkát és pályamódosításon töröm a fejem, olyan munkát szeretnék, ami nem emberekkel kapcsolatos, nem kell emberek között lennem, koncentrálhatok "csak" a munkámra és nem kell részt vennem az irodai színjátékokban, harcokban.
ez nem különcség.
az átlagtól zárkózottabb vagy,ennyi.
Elég hasonlóan gondolkodok/érzek én is. Egyedül a házasság terén más a véleményem, engem nagyon boldoggá tesz, hogy nemsokára férj és feleség leszünk a szerelmemmel :) De gyereket pl. egyelőre nem nagyon szeretnénk, most olyan jó minden, ami kis pénzünk van, abból szépen megélünk, telik normális táplálkozásra, szórakozásra is, tudunk kirándulni erre-arra. Egymásért bármit megtennénk, de ennél nagyobb felelősséget egyikünk sem akar vállalni, egy gyerek túl sok mindent változtatna meg, ami most nekünk jó. Nem akarunk többet dolgozni (irodában ücsörögni :) ), és egyelőre nem érezzük, hogy a szabadságunkat fel bírnánk adni, márpedig a gyerekvállalás ezzel jár, onnantól minden igényedet a gyerek igényei mögé kell helyezned.
Egyikünk sem önző pedig, sokat önkénteskedünk, volt, hogy hónap végén az utolsó aprónkat adtuk oda egy hajléktalannak :) De a párom évekig rossz párkapcsolatban élt, korlátozták, irányították (hogy "normális", átlagos, vagyis unalmas fos életet éljen), én meg egész gyerekkoromban nyomorogtam, mert a szüleim a semmire vállaltak a testvéremmel, és nevelni sem akartak, de munka mellett nem is tudtak volna. Persze a napi két szelet kenyeret azt felhánytorgatták, hogy legyek hálás érte.
Ezek után nem csoda, ha most élvezzük a számunkra ideálisnak mondható életünket a vőlegényemmel. Egymás mellett szabadok és nyugodtak vagyunk, nincs semmi felszínesség az életünkben, nem csinálunk "illik" vagy "muszáj" dolgokat, és ez nagyon klassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!