Patrik815 kérdése:
Mivel lehet egy szeretet hiányos embert, úgy mond kielégíteni lelkileg, hogy többé ne legyen az?
Figyelt kérdés
most be ne írjátok nekem , hogy szexel, mert menten hülyét kapok2013. okt. 30. 21:59
1/13 anonim válasza:
óóóhhhhhhh, egyszerűen csak azzal, hogy szereted.....
2/13 anonim válasza:
Szerintem is a szeretettel, odafigyelés, hogy lássa az illető, hogy mellette állnak, odafigyelnek rá...
3/13 anonim válasza:
Azzal, ha önmaga is tesz a saját érdekében. Ha ebbe szarik, akkor nem szeretethiányos, hanem egy érzelmi vérszívó zsarnok.
4/13 A kérdező kommentje:
De szerintetek attól, ha szeretem, leszokik a fokozott szeretet utáni sóvárgásról?
2013. okt. 30. 23:56
6/13 A kérdező kommentje:
miféle elmebeteg kérdés ez?
2013. okt. 31. 10:26
7/13 anonim válasza:
23:16-os nem mond butaságot. Nem azt mondom, hogy nem kell szeretni vagy odafigyelni egy ilyen emberre, de ha nem szeretethiányosnak, hanem szeretetfüggőnek nevezzük, akkor beláthatod, hogy olyan neki a törődés, mint a drog. Mindig többet akar majd belőle, amíg teljesen a környezetére telepszik majd érzelmileg, és mindenkinek annyi lesz a dolga, hogy őt babusgassa. Te nem fogod tudni kigyógyítani ebből, mert neki magának kellene annyi önbecsülést felépítenie, hogy mástól függetlenül is értékesnek érezze magát, és ne mindig kívülről várja a megerősítést.
8/13 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen igazatok van, de semmit sem tehetünk ellen önmagunkban...
2013. okt. 31. 12:40
9/13 anonim válasza:
Na most nem teljesen világos. Rólad szól a kérdés? Mert akkor tehetsz ellene, ha valaki elég erős, akkor egyedül is 'felépítheti' magát, ha nem megy, akkor segítség kell. Ma már egy másik kérdezőnek javasoltam a kineziológiát, szerintem az egy hatékony segítség az ilyen esetekre. Szóval nagyon is tehet magáért az ember, amúgy ki más oldaná meg ezeket helyette? De ha úgy értetted, hogy Te önmagadban nem tehetsz semmit egy szeretetfüggő gyógyulásáért, akkor sajnos igazad van.
10/13 anonim válasza:
Kivétel nélkül mindenki szeretetfüggő tulajdonképpen. Csak nem látszik rajtuk és jól tűrik az ínséget. Akit szeretetfüggőnek neveztek az egyszerűen primadonna, haragszik ha egy perc nem róla szól. Ha hízelgést kap, ugyanolyan elégedett. Mélyen persze szeretetéhes, de nem fogadja be a szeretetet. Nem tudja, mi az, mert nem engedi meg magának, hogy szeressen, és az csak a felszín, hogy vágyik rá, hogy szeressék, még ha az alapprobléma nagyon hasonló, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!