Szeretetéhség. Vélemények?
Figyelt kérdés
Jó ideje rádöbbentem, hogy én iszonyatosan szeretetéhes vagyok. De már szinte betegesen... Egy ölelés például valakitől, annyira megnyugtat, mintha valami nyugtatót nyomnának belém. Szemem egyből könnyezni kezd... imádom ha egy érzelmes nő megölel. A szeretgetést is imádom. Ezer évig eltudnék úgy lenni hogy csak szeretgetjük egymást valakivel :D És itt most semmi erotikára nem gondolok. Csak simogatás... ölelgetés... puszilgatás. Legjobb dolog a világon :) Bárcsak több szeretetes ember lenne :/ 18/F2013. szept. 29. 22:08
2/7 anonim válasza:
Igen igen, nekem is ismerős az érzés. Néha annyira jól esne, hogy már nem bírok magammal mit kezdeni.
Jól mondod, valóban a "legjobb dolog a világon'. Persze HA van aki viszonozza..
3/7 anonim válasza:
Igen, én is ilyen vagyok. Még nem találkoztam olyan lánnyal, aki ilyen lett volna sajnos...
4/7 A kérdező kommentje:
Pedig elvileg a nőknek kéne érzelgősebbnek lenni. Hát ennyi erről. Az érzelmes pasikra mindenki azt hiszi h biztos vmi kis köcsög... pedig egyáltalán nem így van. Igenis lehet egy férfias, erős, bátor pasi is százmilliószor érzelmesebb mint a többi.
2013. szept. 30. 00:07
5/7 anonim válasza:
Egy férfibe sokkal több érzelem van mint egy nőben. Nőket csak az ösztönük hajtsa, (evolúció) ki a legdobunánsabb! Ha érzelgősvagy velük, meg bemutatod a gyengédet, dobnak úgyis (meg unnak) ez az igazság.
6/7 anonim válasza:
Hát igen.. Jó lenne szeretni és szeretgetve lenni... és olyan embertől kapni ezt, akit nagyon szeretünk.
7/7 anonim válasza:
Kedves ötös hozzászóló, azért ne általánosits. Evolució, az iskolai magyarázatok helett pedig tudd, hogy személyisége , tudata is van a lánynak, nem csak ösztönei. Ami inkább némely önző fiúra jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!