Sziasztok! Azt szeretném kérni tőletek (főleg lányoktól) , hogy értelmesen magyarázzátok el , hogy miért szeretik a lányok annyira a Facebook-t? Gondolom nem mindegyik csaj van így ezzel de a 80%-a a lányoknak akikkel találkoztam végig a Facebook-on lóg egész nap!
Mert kevesebb eszük van,mint a fiúknak,meg a fiúk könnyebben találnak maguknak más elfoglaltságot.
2013. okt. 26. 13:43
2/9 anonim válasza:
Enrolam facen max5kep ha van..de azok ilyen bena csoportfotok..
Paran mar megjegyeztek hogy ez menyire gaz,hu ez irto ciki. De en nagy ivben teszek ra
En csak az miatt "szeretem" a facebook-ot,mert en pl olyanokat irhatok le,amirol eloben nem tudok beszelgetni. Vagy van 180km-reegy nagypn jo fiu"haverom" kivel mashogy nem is dumalhatnek. :)
2013. okt. 26. 14:04
3/9 anonim válasza:
2. Vagyok
ja es 15vagyok..
2013. okt. 26. 14:05
4/9 anonim válasza:
Első jól megfogalmazta :)
2013. okt. 26. 15:21
5/9 rozsomákember válasza:
Talán mert lájkk*rv*k?
2013. okt. 26. 15:51
6/9 anonim válasza:
Én tizenöt éves lány vagyok és kimondottan utálom a Facebookot. Szerintem csak a kapcsolattartás végett lenne fontos, de manapság a legtöbb fiatal itt éli a közösségi életetét. Én ezeket az embereket messziről elkerülném, ha nem lennének mindenhol ott. Facebook helyett, én inkább olvasok vagy akár nyelveket tanulok vagy...stb.
Azt utálom a legjobban, hogy emiatt szinte minden fiatalt elítélnek, pedig vannak még éppeszű emberek.
2013. okt. 26. 20:52
7/9 anonim válasza:
A kivagyiság verseny szempontjából fontos! Ki tud a legjobban beállni a kamerának, ki tudja a legidiótább fejet vágni a képen, ki tud a legjobban csücsöríteni, és kinek van a legjobban ki a pcsája és a csöcsei! Ez aztán felmegy a facebookra, ahol a kiéhezett kölykök (nagy részük analfabéta cigány) erre tudnak csorogni, a nők meg természetesen bókolgatnak, hogy milyen szép vagy, húúú de jól nézel ki, ezen felbuzdulva a lány csinál még több, még dögösebb képeket, és így megy ez a végtelenségig....
2013. okt. 26. 20:59
8/9 anonim válasza:
Én egyedül vagyok lány osztályban aki nem lóg egésznap a facebookon. Viszont emiatt annyira kiközösítenek, hogy egy ideig könyörögem a szüleimnek, hogy írassanak át másik iskolába, mert nem bírom ki. Aztán előbb-utóbb megszoktam, de az osztályban nagyon sokat számít még mindig a "népszerűségi listán" hoyg kinek mennyi lájkja/megosztása/képe van. És aki nem preferálja ezt a viselkedést azt kiközösítik.
2013. okt. 28. 18:52
9/9 anonim válasza:
önmegerősítés,öntetszelgés,folyamatos pozitív visszaigazolások és a szereplés miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!