A lányok tényleg angyalok?
Már elmúltam 28 éves (a 82 nem a születési dátumom) és tapasztaltam egy olyan dolgot, amire eddig nem figyeltem fel. Ahogy több lánnyal is (18-28 évesek) szemeztem buszon, vagy fesztiválokon, illetve beszélgettem velük, nagyon soknak a szeméből valamiféle szívmelengető jóság sugárzott. Amikor összenéztem egy szép lánnyal a buszon, empátiát, jóságot, és gyengédséget éreztem, és ezt láttam az ő szemében is. Jó érzés volt, legszívesebben átöleltem volna.
Vagy vegyek egy másik példát: Egy fesztiválon beszéltem egy lánnyal, és mikor mondtam neki, hogy nemrég szakítottam, és ezért kicsit szomorú vagyok, láttam a szemében, hogy együtt érez velem. Jól esett ez az együttérzés.
Ezért felteszem a kérdést, a lányok tényleg angyalok? Vagy csak nagyon jószívűek?
hát az emberek között angyalok. :)
remélem még sok ilyen kedves lánnyal fogsz találkozni.
Szerintem aranyos, hogy ezt gondolod :)
24/L
Milyen édes vagy :)
24/N
ui: nem vagyok azonos a 4-es válaszolóval :D Bár poén hogy a %-unk is ugyanaz :)
Igen :)
Bár vannak arkangyalok is :D
az angyalok a Bibliában általában(vagyis inkább mindig) férfiak.:D
tudom, hogy metaforikusan érted, de azért gondoltam megosztom veletek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!