12 évesek (fiuk lányok) ti meddig szoktatok fennmaradni este?
Figyelt kérdés
normálisakat válaszoljatok2013. szept. 17. 20:28
1/13 anonim válasza:
9-kor lekel feküdj,hogy frissen ébredj és tudj az iskolában teljesíteni. Én 13-vagyok.
3/13 anonim válasza:
Amikor én voltam 12 éves akkor hétköznap vagyis iskola időszakban 22:00 óráig voltam fent.Hétvégén ,szünet napokon attól függ mi volt a tévében akár 01:00-ig fent voltam.
4/13 A kérdező kommentje:
köszi én egyébként 21:35 körül fekszek le :)
2013. szept. 17. 20:36
5/13 anonim válasza:
Én mindig 10 kor feküdtem, mostanába később szoktam, de napközbe fáradt vagyok. :/
6/13 anonim válasza:
fél 11.és érdekes napközbe soha nem vagyok fáradt!! 12/L
7/13 anonim válasza:
21:30 korul... Miutan vege a Baratok koztnek :-P :-D
8/13 anonim válasza:
Ameddig bírom. Általában addig amíg vége nincs a Dr. Csontnak és a többi sorozatnak, szeretm őket :D Meg a napomtól is függ. Van olyan, hogy 10-kor lefekszem, de van, hogy csak 11-kor. 13/L Nyáron meg szünetben pedig korlátlan fennmaradási idő
9/13 anonim válasza:
Én most fogok lefeküdni:D
Reggel elég fáradt vagyok, de délután már nem annyira.
12/F
10/13 anonim válasza:
en altalaban amikor suli van 11-12-1
amikor szunet van vagy hetvege 1-2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!