Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináltok, ha nagyon kell...

Mit csináltok, ha nagyon kell pisilni, de nincs WC a közelben?

Figyelt kérdés

Csak simán száraz dolgokra gondoltok? Ficánkoltok? Táncikáltok? Keresztbe teszitek a lábatokat?

Meg az is érdekel, hogy mennyire osztjátok meg a körülöttete levőkkel?

Én például nagyon szégyenlős vagyok ilyen téren, sosem merem kimondani, hogy kimutatni, hogy pisilnem kell, ráadásul egyik barátnőm olyan, hogy, ha megtudja, elkezd ugratni és "psss" hangot ad ki, meg a vízről beszél, pedig tudja, hogy ilyenkor ez nagyon tud zavarni :D

2013. okt. 30. 17:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Akkor nem a WC be pisilek... Vagy visszatartom. Más lehetőséget nem igen látok rá amúgy sem...
2013. okt. 30. 17:52
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Elnézést kérek, és félrevonulok egy bokor mögé.

Ha a város közepén vagyok, bemegyek a legközelebbi olyan helyre, ahol van nyilvános wc, pl. plázába, és megoldom ott.

Addig is másra gondolok. Ha családi vagy szűkebb baráti körben vagyok, megosztom a problémát, persze az sem mindegy, hogy hogy: "Jó lenne már odaérni, mert ki kell mennem." vagy "Jó lenne már odaérni, mert használnom kell a toalettet/mellékhelyiséget".

Elég bunkóság ilyen szituációban valakinek a vízről beszélni stb.

2013. okt. 31. 15:00
 13/19 Angelik@ ***** válasza:
95%

Én akkor folyton csak ismételgetem hogy bepisilek. Nem nagyon izgat kivel osztom meg, az a legkevesebb problémám abban a helyzetben:D Aztán sprintelek, amíg nem találok egy mosdót, eddig szárazon megúsztam.:D

Kedvencem mikor hatalmas sor áll előttem és egy fél lábbal a sírban wc-néni közli hogy állj sorba! Gratulálok!

2013. okt. 31. 19:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Általában megoldom, de volt olyan is hogy beengedtem.
2013. nov. 4. 00:09
 15/19 anonim válasza:

Szia

nálunk amikor erdeitáborba mentünk egy fiúnak annyira kellett pisilnie hogy már sírt

megállt a buszsofőr és büntetésből mindenki előtt kellett pisilnie

egyébként ha autóval vagy tok megkéred a sófőrt hogy álljon meg és elintézed a dolgod

ha meg buszal akkor ugye vannak megállók

ha meg vonaton vagy sétával vagy akkor kénytelen vagy visszatartani

mert vonatmegállónál nincs wc

2015. aug. 13. 08:28
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó :D A vonaton van wc, és amúgy a vasútállomásokon is van, csak éppen az embernek nincs ideje elmenni odáig.
2015. aug. 13. 10:53
 17/19 anonim válasza:
72%
Keresek valami olyan helyet ahol nem látnak gatya bugyi le valamire rápucsítok és lepisilem ami a popsim alá került :) 15/l
2015. szept. 7. 14:46
 18/19 anonim válasza:
Én nagyon sokszor jártam így. Az egyik alkalommal reggel 5 órakor elmentem pisilni . De arra nem számítottam hogy a munkahelyemen mem lehet majd elmenni a mosdóba . Már délután 6 volt . És ekkor következzett a legnagyobb sorscsapás . Egy 4 órás értekezleten kellett rész vennem . Szó szerint akármit megtettem volna ha elmehettem volna mosdóba . Már majdnem kifoly . És amikor felálltam a székről nem tudtam tovább tartani . ( bocsi ha rossz a hejesírásom
2020. ápr. 29. 01:30
 19/19 anonim válasza:
Egy másik alkallommal elutaztunk miskolctól eutingenig . Itt nem volt semmi baj . Viszont hazafelé! 300 kilóméter mosdó nélkül . Gondoljátok mennyire szenvettem . Elakartam az út előtt menni egy nyilvános vécére de nem üzemelt 3 órával később megint megálltun wc-re .( A barátátom azt hitte hogy pisiltem ) ez a wc sem üzemelt . Aztán lett volna rá alkalmam csak hogy nagyon hosszú volt a sor és ezért úgy gondoltuk hogy majd lesz rá alkalmam máskor . Még sosem örültem ennyire egy bokornak . De a többi alkalommal legalább vettem műanyag eldobhatós poharat.
2020. ápr. 29. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!