Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináltok, ha nagyon kell...

Mit csináltok, ha nagyon kell pisilni, de nincs WC a közelben?

Figyelt kérdés

Csak simán száraz dolgokra gondoltok? Ficánkoltok? Táncikáltok? Keresztbe teszitek a lábatokat?

Meg az is érdekel, hogy mennyire osztjátok meg a körülöttete levőkkel?

Én például nagyon szégyenlős vagyok ilyen téren, sosem merem kimondani, hogy kimutatni, hogy pisilnem kell, ráadásul egyik barátnőm olyan, hogy, ha megtudja, elkezd ugratni és "psss" hangot ad ki, meg a vízről beszél, pedig tudja, hogy ilyenkor ez nagyon tud zavarni :D

2013. okt. 30. 17:17
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
kimondani VAGY kimutatni (elírtam)
2013. okt. 30. 17:17
 2/19 anonim ***** válasza:
74%

Nincs olyan szituacio hogy en ne pisiljek ha nagyon kell:D

24/F

2013. okt. 30. 17:21
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Micsoda kérdés... nem csinálok semmit, felnőtt ember vagyok, visszatartom amíg vécé közelébe érek és nem, nem osztom meg a környezetemmel, hacsak nem autóban ülünk, akkor megkérem a sofőrt, hogy álljon meg a legközelebbi benzinkútnál és ennyi.
2013. okt. 30. 17:23
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
szilvásbuktát mert azt szeretem :D
2013. okt. 30. 17:24
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

Üvöltök és kapálózók a bokorig hogy "Úristendekellhugyoznomingyártbeszarok!"

15/F

2013. okt. 30. 17:24
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

és a novemberi esős időre gondolok, mikor köd van, folyamatosan esik az eső, hideg szél fúj, és már csak pár pillanatig bírom, de már pár csepp ki is jött.

arcomat éri a hideg szél, és az eső,és utána még bemegyek és a niagara vízesésről szóló doku filmet megnézem a tv ben, és onnantól beindul a természetes mechanizmus, szép lassan ki is engedem,aminek ki kell jönnie:)

2013. okt. 30. 17:27
 7/19 anonim ***** válasza:
53%
semit én már a virágtol elkezdve a müanyag szemetesig mindenbe hugyoztam..szoval nem csinálok nagy ügyet enbböl
2013. okt. 30. 17:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem csinálok ebből nagy ügyet, ha baráti társasággal vagyunk és éppen utazunk valahova(mondjuk síelni, és a busszal csak 4-5 óránként van megálló), akkor együtt szoktunk imádkozni, hogy a következő döccenőt túléljük :D

Mondjuk ez elég extrém eset, mert ilyenkor már szó szerint fájdalmat okoz, hogy vissza kell tartani...de úgy általánosságban nem osztom meg másokkal.

Ha már nagyon nem bírok magammal, akkor tördelem az ujjaimat, harapom a szám szélét...bármit csinálok, csak eltereljem a figyelmemet.

Ja...és kigombolom a nadrágomat, és jó mélyen lehúzom a pulcsimat, hogy senki se lássa :D

2013. okt. 30. 17:29
 9/19 anonim ***** válasza:
78%

Próbálok olyan testhelyzetet keresni, ahogy legkevésbé érzem. Általában ha olyan emberrel vagyok- család, barátok- akkor természetesen megosztom, ők megértik :) De volt már, hogy kimentem óráról, vagy szóltam a buszsofőrnek, hogy álljon meg, mert nem bírom tovább (és még volt egy óra az útból). Amúgy engem nem zavar, ha mondjuk autóval vagyunk, és csak egy bokornál állunk meg. lényeg, hogy ne kelljen tartogatni.

22/L

2013. okt. 30. 17:30
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Próbálom úgy szervezni, hogy a pisilés megoldott legyen. Továbbá akkor is elmegyek, ha épp akkor nagyon nem kell - pl. épp egy kávézóban vagyok, még nem igazán kell, de tudom, hogy utána 3 órán keresztül nem lesz alkalmam sehová bemenni.

Kétszer volt csak kellemetlen, egyik egy csapatépítő tréningen. A fiúk persze sorfalat álltak a bokornál, viszont annyira dús nem volt a növényzet, hogy rendesen el lehessen bújni és lekuporodni.

A másik alkalommal egy buszon voltam Dél-Peruban a hegyekben. Lerobbant a busz, addig leszálltunk és a helyiek elintézték a dolgukat ott helyben. Az indián nők csak lekuporodtak és a szoknya takart mindent. Én viszont farmerban voltam és nem akartam ott pucsítani a fehér valagammal. Úgyhogy elindultam és az egyik kanyar után ott az út szélén pisiltem. Ahogy felrántottam a gatyámat, már érkezett is a következő busz, tele....

Egy munkás viszont rosszul járt. Egy útszakaszon építkezés volt, így rendszeresen lezárták az utat hosszabb időre. Ez alatt a buszok feltorlódtak. Aztán váratlanul átengedtek miket, egymás után sorban megindultak a tömött buszok... egy munkás nem tudta, hogy indítanak minket, még ott kuporgott letolt gatyával ahogy eldöcögtünk mellette, vagy 8-10 teli busz.

2013. okt. 30. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!