Mikor kapom vissza a pénzem?
Nem fogod azt visszakapni soha.
Fogd fel ezt tanulópénzként. Megtanultad, hogy másoknak csak úgy nem adogatunk kölcsön. Ennyi volt, zárd le. Legközelebb okos leszel.
Nem fogja visszaadni, ha a fejed tetejére állsz, akkor sem.
Fogd fel tanuló pénznek. Többet nem adsz kölcsön senkinek.
így van ez tanuló pénz, én is jártam már így, és tanultam belőle, persze adtam már kölcsön pénzt valakinek de ő legalább visszaadta még 2 héttel előtte amikor ígérte, de volt már olyan amikor a gyerekkori legjobb barátom nem adta vissza, jó az a pénz is visszakerült jó fél év után amikor már rég tönkrement a barátságunk és gy próbálta helyrehozni de már késő bánat volt, a pénzt elfogadtam a kísérő ajándékot nem és kitessékeltem az ajtón.
Nekem is tanuló pénz volt, csak is családtagnak adok kölcsön pénzt aki biztosan vissza adja.
Ha veréssel fenyegetett meg, akkor tényleg "megérdemelte", hogy adtál neki kölcsön.
Attól függ, hogy milyen emberek a szülei. Ha normálisak akkor elkérném tőlük, aztán a többit rendezzék le családon belül. Bár nem hiszem, hogy jó fejek lennének, az alapján, hogy ekkora kretént neveltek.
Jegyezd meg, soha senkinek semmilyen körülmények között ne adj pénzt a jövőben, mert soha nem fogod viszontlátni azt az összeget! Az már régen rossz, ha valaki kér!
Szóval mint előttem leírták, ha a szülős dolog nem működik, akkor fogd fel tanulópénznek az esetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!