Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan szerezhetem vissza a...

ThisIsMyName kérdése:

Hogyan szerezhetem vissza a pénzem Ebay-en?

Figyelt kérdés
Röviden tömören vásároltam az oldalon, az eladó nem hajlandó elpostázni a terméket, de még csak nem is válaszol az üzenetekre. Na most a kérdés, hogy hol lehet vissza igényelni a pénzt?

2013. júl. 21. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb sehogy. Ha magyar lenne az illető akkor is egy nagy kálvária (feljelentés, rendőrség, bíróság) az egész, kétlem, hogy külföldön bármit is tudsz tenni...
2013. júl. 21. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nah ezért nem utalok soha senkinek egy forintot se előre. Csak is az utánvét! Ha az nincs, elállok a terméktől vagy addig keresek míg nincs utánvétes postázás.
2013. júl. 21. 16:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Fehérsrác : Paypal-on keresztül vissza lehet igényelni, ez az ebay-en is le van írva... :)
2013. júl. 21. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor???
2013. júl. 21. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy milyen indokkal utalják vissza a pénzt, mert ennyiből azt is megtehetnéd, hogy úgy igényled vissza a pénzt, hogy a cucc megjött, csak te letagadod... :))
2013. júl. 21. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Olvastam:

"Ha a PayPal az Ön javára dönti el a követelést, visszatérítjük Önnek a teljes vételárat a postaköltséggel együtt."

Tehát a PayPal, mint olyan eldönti, hogy kinek van igaza, holott köze sincs a dologhoz. Mi ez, bíróság??? És mi alapján dönt??? Szuper...

2013. júl. 21. 16:45
 7/8 anonim válasza:

Fehersrac nyugodj meg! Nem hasraütésre döntenek. Ez a 21. század. Ha feladja az illető a csomagot, akkor annak van egy tracking száma, amit meg is kell adni az ebayen. Ez alapján nyomon lehet követni, hogy hol jár a csomag, illetve kézbesítve lett -e. A vevők elég jól védve vannak az ebayen, ha kicsit odafigyelve vásárolnak. Itt aki megszívhatja az inkább eladó.

Jelen esetben ha a csomag fel se lett adva, nem kérdés hogy visszakapja -e a pénzét.

2013. júl. 22. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Teljesen nyugodt vagyok és kézbesítő :)

Naponta viszek ilyen csomagokat aminél 10-ből 7-nek semmiféle száma, ragszáma, tracking száma - nevezd ahogy akarod - nincs! 10-ből 7 közönséges küldeményként jön, amihez nem kell aláírás, akár a levélszekrénybe is bedobhatom. Na akkor ezt a XXI. századi Ebay hogy oldja meg???

2013. júl. 22. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!