Hogyan szerezhetem vissza a pénzem Ebay-en?
Olvastam:
"Ha a PayPal az Ön javára dönti el a követelést, visszatérítjük Önnek a teljes vételárat a postaköltséggel együtt."
Tehát a PayPal, mint olyan eldönti, hogy kinek van igaza, holott köze sincs a dologhoz. Mi ez, bíróság??? És mi alapján dönt??? Szuper...
Fehersrac nyugodj meg! Nem hasraütésre döntenek. Ez a 21. század. Ha feladja az illető a csomagot, akkor annak van egy tracking száma, amit meg is kell adni az ebayen. Ez alapján nyomon lehet követni, hogy hol jár a csomag, illetve kézbesítve lett -e. A vevők elég jól védve vannak az ebayen, ha kicsit odafigyelve vásárolnak. Itt aki megszívhatja az inkább eladó.
Jelen esetben ha a csomag fel se lett adva, nem kérdés hogy visszakapja -e a pénzét.
Teljesen nyugodt vagyok és kézbesítő :)
Naponta viszek ilyen csomagokat aminél 10-ből 7-nek semmiféle száma, ragszáma, tracking száma - nevezd ahogy akarod - nincs! 10-ből 7 közönséges küldeményként jön, amihez nem kell aláírás, akár a levélszekrénybe is bedobhatom. Na akkor ezt a XXI. századi Ebay hogy oldja meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!