Hogyan szerezhetem vissza a Gigáimat (HELP PLEASE)?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem egy játékot, aminek a telepítés után a mappája sehol sincs, viszont a lemezterületet elvette (kb. 7 GB). Nagyon hiányznak ezek a gigák! Hogyan hozhatom vissza?2011. dec. 18. 13:12
1/6 anonim válasza:
Ha feltelepítetted, akkor valahol kell annak a játéknak lennie. Egyébként uninstallálni kéne. Vezérlőpult/Programok telepítése törlése: ott bent kéne lennie. Onnan tudod leszedni
2/6 lordsithlord válasza:
Ha beindul a játék, akkor tuti ott van valamelyik alkönyvtárban.
A legegyszerűbb, ha a Programok hozzáadása résznél elindítod az uninstallt, az mindent leszed.
3/6 A kérdező kommentje:
Épp ez a gond, hogy a célmappa (Program Files), amit megadtam, összesen 5GB-ot tartalmaz, a lemezről mégis eltűnt a 7GB, amit azóta nem látok. Később a játékot újra feltelepítettem rendszergazdaként a Program Files-ba, akkor már lehetett látni a mappát, azt ki is tudtam szedni (uninstallálni nem lehet), de a régi 7GB-om nincs meg, mert a játékmappának és a játéknak nyoma sincs, amit az első telepítéskor elvett...
2011. dec. 18. 13:36
4/6 anonim válasza:
7GB. Egyéb szemét vagy rejtett fájlok is lehetnek, nem feltétlenül a játékkal kapcsolatos. Nézd meg a rejtett fájlokat... Vezérlőpult/mappabeállítások.
5/6 anonim válasza:
De ha valami hiba csúszott a telepítésbe, nem biztos hogy a normál módon (fenti tanácsok) le tudod szedni. Ha sikerül uninstallálni, akkor még a lomtárat is töröld ki, mert ténylegesen akkor kapod vissza a tárhelyet!
6/6 A kérdező kommentje:
A rejtett fájlokat is megnéztem, a feltelepült játéknak amúgy sem volt uninstall lehetősége, csak törölni tudtam. A telepítésben nem hinném, hogy hiba csúszott, mert redszergazdaként telepítve jó volt, csak első alkalommal simán telepítettem. Végig ment a telepítés, a 7GB eltűnt, a játék pedig nincs a gépben :(
2011. dec. 18. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!