Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendeltem az Ebayről de nem...

Rendeltem az Ebayről de nem érkezett meg. Hogyan kapjam vissza a pénzem, és visszakphatom?

Figyelt kérdés
A csomagnak 16.án kellett volna megérkezni de csak nem jött, így visszaszeretném kapni a pénzem hiszen tartsák már be a megadott időkorlátot. Az is jó lenne ha megérkezne, csak halottam valami 45 npaos korlátról, tehát ugysem szeretnék porul járni hogy lekésem a reklámási időt. Köszi a segítséget :) Bocsi a helyesírásért csak sietek.

2013. szept. 22. 14:00
 1/3 A kérdező kommentje:
És a payPal által hogyan kaphatom vissza a pénzem?
2013. szept. 22. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Először írj az eladónak hogy nem érkezett meg a csomag, feladta-e.. Az is lehet hogy pár nappal később postázta így neked is várni kell...
2013. szept. 22. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:

45 napon belül lehet PP felé reklamációt benyújtani.

Az, hogy az Ebay kiírt valamit, hogy előreláthatólag mikor érkezik meg egy csomag az semmit sem számít. 40. nap előtt nem is nagyon érdemes a PPnál reklamálni, mert el fognak hajtani, hogy várjál még. Max írj az eladónak, hogy nem érkezett meg a csomag, mi a helyzet.

2013. szept. 22. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!