Rendeltem egy párnát Hong Kong-ból eBay-en (?! ) Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Akitől rendeltem már 19-én feladta a csomagot. Azt írták kb. 2 hét és a kezemben lesz, de eddig semmi. Vajon elakadt valahol, vagy mi van? Rendeltem már ettől a gyerektől többször is és kb. 10 napon belül meg is érkezett. Úgyhogy nem a feladóval van a gond, az tuti. Vajon megkapom vagy annak már annyi?2013. szept. 9. 20:27
1/5 anonim válasza:
Most nekem is 3 hétre érkezett meg a KH csomagom. De elég sokat rendeltem már, nagyon változó. A 10 nap egy kiváló idő, sokkal inkább mondanám a 15 (munka)napot, azaz a 3 hetet reálisnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :) Lehet azért érzem ilyen sok időnek, mert annyira várom már... :-) Akkor nem aggódom! Köszönöm!
2013. szept. 9. 20:37
3/5 anonim válasza:
Nekem több, mint 1 hónapig is jött már csomagom, nemrég egy 2 héten belül ért ide, azon csodálkoztam.
4/5 anonim válasza:
Ha Kínából rendeltek és oda van írva, hogy szállítási díj ingyenes, akkor az valóban úgy van, vagy kellett már fizetnetek vámot vagy akármit? Azért csodálkozom mert idehaza egy tárgy feladása több ezer is lehet ha a szomszéd városba adod fel is, ebay-en meg csak kontinensekről beszélünk :)
5/5 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ha a szállítási költség ingyenes, akkor bizony ingyenes.:) Hong Kong-nál és Kínánál főleg, viszont ezeknél a megérkezési idő is több mint máshonnan. Pl Amerikából van h 1 hét, vagy pár nap, de innen van h 6 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!