Mi az életek értelme?
Figyelt kérdés
Mit tűztetek ki magatok elé, ami fenn tartja az életkedvetek? Én a szerelemben hittem, de miután elveszítem azt, csak mélyebbre zuhanok. 20/f2013. okt. 7. 21:06
21/22 piriiiiii válasza:
Valóban nincsen értelme, de akkor semminek sincs értelme, és ilyen felfogással nekiállhatok gyilkolászni is akár, s utána beugrok a Dunába, vagy halálra éheztetem magamat.
Ez már olyan nézőpont (hogy van e értelme egyáltalán), mint például a világ keletkezése, vagy a végtelenség, a fekete lyukak kérdése... mi, emberek nagyon tudatlanok vagyunk, és minél több mindent ismerünk meg, annál inkább rájövünk, hogy semmit sem tudunk.
22/22 ETNIES000 válasza:
Az életemnek egy darabig semmi értelme nem volt, csak miután felismertem azt. Mostani célom az abszolút szabadság, ugyanis csak úgy lehetek boldog, ha nem korlátoz semmi és senki. Persze ez felelősséggel is jár. Fő célom, hogy sport- ill. gyógymasszőr legyek és sikeres ebben a munkakörben. Másodsorban fontos számomra hogy szeressek és hogy viszont szeressenek. A szerelem mostanában nem igazán jön össze, de lesz ez majd másképp is, így a csalódás után. Úgyérzem elég elszánt vagyok hogy megvalósítsam az álmamimat és legyőzzem azt a sok korlátot ami körülöttem van. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!