Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az életek értelme?

Mi az életek értelme?

Figyelt kérdés
Mit tűztetek ki magatok elé, ami fenn tartja az életkedvetek? Én a szerelemben hittem, de miután elveszítem azt, csak mélyebbre zuhanok. 20/f

2013. okt. 7. 21:06
1 2 3
 11/22 piriiiiii ***** válasza:

Örülök, ha jobb kedved lett. Szeretek ilyesmiről beszélni, és használni az agyamat.

Egyébként, ahogy írtad, hogy az ember is érdekes... pont most tanultam az izomzatról, és hihetetlen, hogy a sok kis apró rost és ideg hogyan dolgozik együttes erővel, csak azért, hogy megvakard a fejedet... :D

2013. okt. 7. 21:49
 12/22 A kérdező kommentje:

A biológia kicsit idegen tőlem, viszont ma ezt volt szerencsém megcsodálni:

[link]

Igaz, hogy egy vicc-blogon, de nem az a fontos. :D

2013. okt. 7. 21:51
 13/22 piriiiiii ***** válasza:

Ja, hát a biosz nekem se kedvencem... a humántantárgyakat csípem igazán, mint irodalom, művtöri. A természettudományban csak a fizika-kémia érdekel.

Egyébként köszi, hogy megmutattad ezt, tényleg nagyon érdekes. Na ezért kár, hogy a sok ember nem tudja, hogy a saját szervezetének mennyire hálás lehet, és nem törődnek vele eléggé... de eltávozom aludni. :D Jó éjszakát, gyerekek!

2013. okt. 7. 21:54
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaid, szia, jóéjt!
2013. okt. 7. 21:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más. Nekem az, hogy jól érezzem magam, úgy éljem ahogyan én szeretném. Minél több olyan dolgot ismerjek és tanuljak meg ami érdekel, olyan munkahelyen elhelyezkedni ahol jól érzem magam és értem a dolgom. Egy idő aztán családot szeretnék alapítani és mint a mesében egy kis házban boldogan élni amíg meg nem halok.
2013. okt. 7. 22:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nincs értelme, nekünk kell megtalálnunk, ami számunkra elég motivációt ad. Számomra a szerelem, stabil kapcsolat, majd később gyerekvállalás, család. Emellett pedig egy olyan munka, amit nem kényszerből végzek, hanem szeretem is, plusz sok szabadidőm van mellette. Ha minden igaz, ez meg is lesz :)

Persze ez mind-mind még sok idő, így van mire előre tekinteni. Plusz vannak rövidebb távú céljaim is... nekem mindig kell egy "kapaszkodópont", hogy érezzem, hogy van értelme tovább menni.

2013. okt. 8. 00:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Az alkotás, alkotómunka, bármi ami kreatív.
2013. okt. 8. 02:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Lenne értelme az életemnek, ha nem tűntek volna el, de minden, ami célt adott neki, az eltűnt... szóval jelenleg semmi értelme.
2013. okt. 8. 13:53
 19/22 anonim ***** válasza:
olyan, hogy Értelme az nincsen. ahhoz kellene valami külső világon kívüli mérce. de itt csak bent van, nincs kint, szóval értelem sincs. szerintem pont erről szól a játék, hogy ennek ellenére lépkedünk mindenfelé. és ennek ellenére próbáljuk emelni a magunk és mások derűjét.
2013. okt. 8. 22:27
 20/22 anonim válasza:
A szomorú igazság, hogy az életnek semmi értelme. Mégis megadatott, ezért ki kell használni. Főleg azért, mert nincs értelme. Érdekes ez a paradox...
2013. okt. 24. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!