Mi az életek értelme?
Örülök, ha jobb kedved lett. Szeretek ilyesmiről beszélni, és használni az agyamat.
Egyébként, ahogy írtad, hogy az ember is érdekes... pont most tanultam az izomzatról, és hihetetlen, hogy a sok kis apró rost és ideg hogyan dolgozik együttes erővel, csak azért, hogy megvakard a fejedet... :D
A biológia kicsit idegen tőlem, viszont ma ezt volt szerencsém megcsodálni:
Igaz, hogy egy vicc-blogon, de nem az a fontos. :D
Ja, hát a biosz nekem se kedvencem... a humántantárgyakat csípem igazán, mint irodalom, művtöri. A természettudományban csak a fizika-kémia érdekel.
Egyébként köszi, hogy megmutattad ezt, tényleg nagyon érdekes. Na ezért kár, hogy a sok ember nem tudja, hogy a saját szervezetének mennyire hálás lehet, és nem törődnek vele eléggé... de eltávozom aludni. :D Jó éjszakát, gyerekek!
Alapból nincs értelme, nekünk kell megtalálnunk, ami számunkra elég motivációt ad. Számomra a szerelem, stabil kapcsolat, majd később gyerekvállalás, család. Emellett pedig egy olyan munka, amit nem kényszerből végzek, hanem szeretem is, plusz sok szabadidőm van mellette. Ha minden igaz, ez meg is lesz :)
Persze ez mind-mind még sok idő, így van mire előre tekinteni. Plusz vannak rövidebb távú céljaim is... nekem mindig kell egy "kapaszkodópont", hogy érezzem, hogy van értelme tovább menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!