Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerettek az emberek szemébe...

Szerettek az emberek szemébe nézni?

Figyelt kérdés
Ha valakivel beszélgetek, nem szoktam a szemébe nézni csak néha, mert olyan furcsa. Úgy érzem, mintha így belém látna. Ha csajjal beszélgetek, azt érzem, mintha azt hinné egyből rámozdulok, fiúknál meg félek, hogy azt hiszik meleg vagyok. Régen nem volt így, csak nem rég van ez.

2013. okt. 7. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
oroszlán vagyok
2013. okt. 7. 22:02
 12/18 anonim ***** válasza:
alap
2013. okt. 7. 22:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Engem is valamiért az az érzés fog el néha, mintha "belém látna" az, akivel beszélek és közben a szemébe nézek :D Ha meg olyannal beszélek, aki amúgy tetszik, akkor mindig az jár a fejemben közben, hogy vajon látja-e a tekintetemen, hogy tetszik nekem. Mivel én elég jól ki tudom szűrni, hogy ki néz úgy rám, így más is képes lehet rá... :)
2013. okt. 8. 00:05
 14/18 anonim ***** válasza:

szeretek vagy nem,nálam alap,hogy ha valaki érdekel,annak a szemébe nézek.

szoktam nézni a pupillák mozgását,tesztelem meddig tartja a szemkontaktust és persze engedek is,félrenézek,hogy ő is nézhessen engem,és ezzel teret is adok neki.

ha valakinek nem nézek a szemébe az nálam nem a zavar jele,hanem az érdektelenségé.

amit esetleg gyakorolhatnál,főleg ha csajozol,hogy az elején ne te nézz félre sose elsőre.

a másik meg ha tér engedésből nem nézed,akkor csak a szemed forduljon el a fejed és a tested ne.

amúgy miért félsz attól,hogy beléd látnak?

ilyen kis szégyenlős vagy :)?

vagy félsz attól,hogy mint látnak benned,meglátják a félelmeidet?

2013. okt. 8. 00:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Kifejezetten nem szeretek és nem is szoktam. Én is úgy érzem, mintha belém látnának. Utcán is úgy közlekedek, hogy folyamatosan a földet nézem.
2013. okt. 8. 01:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Persze, ha nincs valami mellétevékenység amit közbe csinálunk akkor szerintem az zavaró ha valaki nem néz a másik szemébe, pl ha szembe helyezkedünk el akkor elég hülyén nézne ki ha valaki nem tartja a szemkontaktust.
2013. okt. 8. 09:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Általában a szájukat nézem, azért hogy tanuljak szájról olvasni. Ha figyelem a szájmozgást miközben beszél, előbb utóbb rögzül.
2013. okt. 8. 09:53
 18/18 anonim válasza:

Én nem. Legfeljebb csak addig nézek rá, amíg meg nem győződök, hogy rám figyel, utána nem tartom a szemkontaktust tovább.

Nem szoktam beszélgetni amúgy, csak akkor hogyha közlendőm vagy kérdésem van, akkor inkább chat-en vagy levélben.

- Introvertáltság velejárója...

2014. júl. 31. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!