Félek emberek szemébe nézni, miközben beszélek velük. Hogy győzhetném le ezt a félelmet?
Egyszerűen nem merek mások szemébe nézni, miközben beszélek velük. Ha lány az illető, akkor félek, hogy azt hiszi, hogy bejön nekem. Ha pedig az illető csávó, akkor pedig attól félek, hogy azt hinné rólam, hogy meleg vagyok.
20/F
Valahogy ettől én is félek...
én azt szoktam hogy az illetőnek a száját vagy az orrát szoktam nézni :D szerintem akkor nem annyira feltűnő..
Nem biztos, hogy félsz, csak nem szeretsz. Én lányként vagyok így ezzel, max akkor nézek a szemébe egy srácnak, ha bejön, egy másik csajnak meg ha idegesíteni akarom.
Nekem az emberek azt mondják, hogy már inkább ne is nézzek rájuk, mert olyan mintha keresztüllátnék a lelkükön, meg az agyukon :D Így meg van oldva a probléma, de beszélgetés közbe én is félre szoktam nézni, vagy legfeljebb állra, hajra...
Ezzel én is így vagyok, max. 1 pillanatra szoktam csak a szemükbe nézni.
14/l
ezzel én is így voltam úgy 14 évesen.
de az hogy valakinek a szemébe nézz az egy alap dolog egy kontaktusnál,teljesen mindegy,hogy férfi vagy nő az illető.
ha nem nézel valakinek a szemébe akkor nyuszinak és tiszteletlennek fognak tartani.
ha határozott ember akarsz lenni akkor igen is nézz mélyen a szemébe annak akivel beszélgetsz.senki nem fogja azt hinni hogy meleg vagy vagy,hogy bejön neked,mert ez egy alap dolog.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!