Ha valaki azt mondaná neked hogy szép vagy és szeret, elhinnéd neki, miközben tudod, hogy?
Miközben tudod, hogy ronda vagy és senki nem tudna szeretni?
Senki ne vegye személyesen magára, ez csak feltételezés. Konkrétan persze rólam van szó.
olyan nincs, hogy 'nekem szép'. elfogadtad, ennyi. az nem azt jelenti hogy tetszett is.
igen. de egyébként én most nem azt vártam hogy mindenki elkezdi mondani hogy nem is vagyok ronda meg ilyesmi.. tényleg csak az érdekel hogy ti mit csinálnátok. bár hasonló válaszokra számítottam.
persze, nem a külsőmért szeretnek.. de azért nem akarom hogy undorodjanak tőlem, és főleg meg azt nem hogy hazudjanak!
Tedd ezt félre, a szépség relatív :) Lehet, hogy neki tényleg tetszel! :) Azért, mert te nem tetszel magadnak még neki tetszhetsz.
Nem feltétlenül hazudik a képedbe. Azt én sem szeretem, de nem csak ez az egy opció van... szerencsére :)
azért van olyan 'lény' akire már senki sem mondja hogy szép, max. pár üveg sör után. :/
de mindig fennáll az esélye, hogy igen. és valószínűbb is. nem tudom, hogy lehetne valakiben 100%ig megbízni, senkiben sem lehet megbízni hiszen nem látsz bele a fejébe..
hmm... tegyük fel hogy van ilyen 'lény'. De ezt a lényt is megszépítheti a mosolya, a nevetése, a hangja, a szeme, vagy bármi, amibe a másik beleszeret, vagy ami megtetszik neki, nem igaz? :)
hogy valakiben 100%-ig megbízni?
nem tudom lehetséges-e... azt hiszem, hogy 100%-ig még magamban sem bízok... viszont nem hiszem hogy azért elsőre rögtön a rosszat kellene feltételezni. :)
Főleg, mert ezzel a magad életét keserítheted meg. Mi van, ha tetszel neki, de te nem viszonzod, mert azt hiszed gúnyol? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!