Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha valaki azt mondaná neked...

Ha valaki azt mondaná neked hogy szép vagy és szeret, elhinnéd neki, miközben tudod, hogy?

Figyelt kérdés

Miközben tudod, hogy ronda vagy és senki nem tudna szeretni?

Senki ne vegye személyesen magára, ez csak feltételezés. Konkrétan persze rólam van szó.

2012. febr. 3. 19:17
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

egy ilyen lényt csak a plasztika képes megszépíteni ;)

neem, olyan nincs hogy tetsze(tte)m neki. :) valószínűleg csak elfogadott.. így az ő érdekében dobtam, hogy legyen valakije aki megérdemli, aki szép és normális. így is lett. én meg egyedül maradtam, mint mindig.

2012. febr. 6. 22:14
 12/27 anonim ***** válasza:

Én ebben nem hiszek... Persze nem vagyunk egyformák... Meg, ha mondjuk eleinte valakit furcsának is találok egy külső vonása alapján, azt később megszokom, de még meg is szeretem! :) Nem lenne jó, ha mindenki egy kaptafára készülne a plasztikai sebésznél...

Én nem tudom milyen vagy, de biztos nem lehetsz olyan csúnya, mint ahogy lefested magad. Nem fogadtad el önmagad, elégedetlen vagy magaddal, ezért gondolod, hogy mások is úgy látják, ahogyan te látod önmagad...

Hát ha ilyeneket mondasz... :/ Ne vedd el önmagadtól a lehetősséget!

Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és próbáld magadból kihozni a legtöbbet! :) Mint már írtam a belső szépség megszépíti az embert... Az, hogy hogy nézel ki egy idő után a legkevésbé sem fog számítani.

Én régen kényesebb voltam a külsőmre, hiú... és a nagymamám azt mondta, hogy ennél legyek több, ne ez legyen a legfontosabb, ez egyszer majd el fog múlni. A belső értékek számítanak igazán. :) És igaza van, én azóta is változom, ajánlom neked is! :)

2012. febr. 7. 08:44
 13/27 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy ki mondja, és mikor. Ha például anyukád mondja a szüeltésnapodon, akkor egyérltemű, hogy kamuzik ...ha esetleg egy alkoholista disznó,aki ott tengődik nálad hónapom óta, és csak élősködik rajtad,akkor hazudik.

23N

2012. febr. 7. 14:06
 14/27 A kérdező kommentje:

Talán nehéz elképzelni egy ilyen csúnyát, főleg meg ha te magad szép vagy (mint a legtöbb ember..), de sajnos.. de, pont olyan vagyok ahogy leírtam.

Hát sajnos én így látom, hogy a külső a lényeg. Nem mintha engem érdekelne mások külseje, de lehet hogy csak mert én sem vagyok egy szép látvány. Soha nem tudnám magam elfogadni..

Nekem a belsőmmel nincs baj, nekem csak a külsőmmel van..:)

attól is függ, igen, dehát ki tudja, az emberek annyi mindenből tudnak hasznot húzni, ki tudja hogy nem-e valami hátsó szándékból dícsérget? vagy egyáltalában, csak udvariasságból?

2012. febr. 8. 21:13
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem is hiszek neked! :D

Egyszer láttam egy nagyon nagy orrú bácsit ülni a buszmegállóban. Első blikkre talán meg is ijedtem, mert azelőtt én ilyet nem láttam. De amikor másodszor ránéztem már egyáltalán nem volt ijesztő, sőt, nagyon is illett az arcához. :)

Van a városunkban egy néni, akinek olyan bőrbetegsége van, ami az egész testét elfedi (már, ami látszik: arc, kezek...) De ettől ő még nem csúnya.

És magadnak akarsz megfelelni, vagy másoknak?

Nem lehet, hogy van egy szépségideálod, és mivel te más alkat vagy, vagy másmilyen az arcberendezésed, így nem vagy elégedett azzal, amit kaptál, pedig lehet, hogy nem is vagy csúnya! :) Csak nem úgy nézel ki, hogy szeretnél, ezért lebecsülöd magad.

És te így ismered ezt a fiút, hogy azért dicsérne meg, hogy valami hasznot reméljen?

Én nem ismerem a fiút, de amit már mondtam, te így látod magad. De lehet, hogy neki tetszel. Viszont, ha nem adod meg magadnak az esélyt, akkor nem is tudod meg, hogy igenis lehet szeretni téged, mert miért ne lehetne? :)

De küldj képet privátban, kíváncsi vagyok rád! :) Nem hiszem el, hogy csúnya vagy, szerintem az önbizalmaddal van baj és hogy a külsőd és az, ahogy ki szeretnél nézni mesze esik egymástól, és ez miatt gondolod, hogy csúnya vagy. :) Én is voltam így... Ne aggódj, nem használom fel semmire a képed, csak szeretnélek látni, ha nem baj persze. :)

És fel a fejjel kisasszony! :)

2012. febr. 9. 08:44
 16/27 A kérdező kommentje:

Én első körben magamnak akarok megfelelni, aztán persze másoknak is jó lenne. Hogy legyen olyan aki szeret.

Ez is igaz, van egy fogalmam arról, hogy mi a 'szép'. És igen, én ettől nagyon-nagyon messze állok. Tehát csúnya vagyok. Én úgy látom, hogy van a 'szép' meg a 'csúnya'. Lehet éppen fokozni mind a kettőt, de nem érdemes. Ha valaki szép, akkor szép. Lehet hogy dagibb, de mondjuk formás, nőies alkata van és nagyon szép arca, haja (ismerek ilyet), tehát szép. De az is lehet, hogy magas, vékony, szép arcú, vagyis más az alkata meg minden de akkor is szép. Szóval szép-szép, az már mindegy hogy valaki HOGYAN szép, ha szép akkor szép.

Aztán van a csúnya.. Aki ronda az ronda. Én nem sok olyan embert láttam eddig akire azt mondtam volna hogy na, ez ronda. Én a legtöbb embert szépnek látom, mondjuk magamhoz viszonyítok de akkor is. És akkor ittvagyok én.. nem is mondom hogy ronda vagyok, erre valami új fogalom kell, amikor valami annyira visszataszító hogy az ember még bottal sem piszkálná meg, érted. :) Ezt majd rólam fogják elnevezni legalább.

Nem tudom. Nem tudom hogy mi baja van annak a fiúnak. Azon töröm a fejem, hogy vajon mit remél tőlem, vagy miért mondja/mondta hogy szép vagyok.. utálom, hogy a képembe hazudik, és pofátlanul képes állítani hogy ő igazat mond! nem tudok rájönni hogy mit akar tőlem. gyártottam már pár összeesküvés-elméletet, mind elég valószínűtlen de már nem tudom, haha..

a legtöbb lány csak nyavalyog hogy 'jaj de csúnya vagyok utálom magam', közben meg facebookon kintvan vagy 100 kép amin pózol meg minden, mert csak azért nyavalyog hogy dicsérgessük, hogy 'nem is, szép vagy' meg ilyenek. egyenesen gyűlölöm az ilyet, szánalmas egy jelenség. na hát én nem vagyok ilyen. én komolyan ronda vagyok. nekem nem kell mások nyugtatgatása, úgyis csak udvarias aki az ellenkezőjét állítja, és úgyse lesz igaz sajnos.

szóval a lényeg hogy egy darab kép sincs rólam. fel se férnék egy képre, lol. ha gondolod privátban leírom hogy hogy nézek ki persze tudom hogy ez nem ugyanaz, de nagyjából te is megérted akkor hogy miért vagyok elkeseredve..

2012. febr. 9. 11:55
 17/27 anonim ***** válasza:

De ha másoknak is meg akarsz felelni, akkor azt ne felejtsd el, hogy a másik ember értékrendje más, mint a tied, és ő azért is szeret majd és szeret most, amilyen vagy külső-belső értékekkel együttvéve. :)

Ez így van, mindenben meg kell találni a szépet! :) Nem csak az lehet szép, aki 0-lás méretű. :)

De miért gondolod, hogy csúnya vagy? Mármint mi az a külső vonás, ami miatt ennyire alul értékeled magad? (privátban is leírhatod)

De mi van ha az a fiú tényleg lát benned valami szépet, ha mondjuk vegyük csak a külsőt: az egyik vonásod nagyon tetszik neki rajtad. Mondjuk a mosolyod, vagy a szemed, vagy az orrod... :) De az is lehet, hogy neki az egész összkép tetszik. Én nem ismerem a fiút, így csak találgatni tudok vele kapcsolatban. De neki biztosan más az ideálja, más az értékrendje, így máshogy szemléli a világot. :)

Igen, ezt én is szánalmasnak tartom...

De tényleg meg kéne barátkoznod a külsőddel, egy életen át a kapott testben maradunk. Még fiatal vagy, de később idősödni kezdesz. Egyenlőre még én sem tudom elképzelni magam öregasszonyként, de természetes velejárója az életnek az öregedés.

Ugyan menj már! :D Mindenki ráfér egy képre Te! ;) Akkor írd le nekem privátban! ^^ De objektív leírást kérek! ;) Várom a leveled és fel a fejjel! :)

2012. febr. 11. 09:57
 18/27 anonim ***** válasza:
Úristen -.-' Ha ennyire hülye vagy, hogy azt mondod, hogy milyen ronda vagy stb, miközben azt mondják rád, hogy szép vagy (különben is, a szépség reális), akkor megérdemled, hogy senki ne mondjon szépnek -.-'
2012. febr. 19. 15:11
 19/27 anonim ***** válasza:
És szerinted miért mondja rád, hogy szép vagy, poénból? Nem hiszem. Szerintem nem vagy túl kedves. Nem kell lehazugozni valakit, csak mert neked nuku önbizalmad van.
2012. febr. 19. 15:11
 20/27 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy szerintem Te is azt várod, hogy azt mondjuk, hogy 'nem is, szép vagy'...vagy akkor mit? Mire vágysz? Mondjam azt, hogy IGEN, RONDA VAGY B*ZDMEG? Vagy mit akarsz? o.O Én 13 éves lány vagyok, és én se mondom, hogy egy szépség vagyok, nem is vagyok p*csa, de ez már szánalom a köbön O.O
2012. febr. 19. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!