Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha valaki azt mondaná neked...

Ha valaki azt mondaná neked hogy szép vagy és szeret, elhinnéd neki, miközben tudod, hogy?

Figyelt kérdés

Miközben tudod, hogy ronda vagy és senki nem tudna szeretni?

Senki ne vegye személyesen magára, ez csak feltételezés. Konkrétan persze rólam van szó.

2012. febr. 3. 19:17
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
MODERÁTOROK, van egy kis munkátok itt ;)
2012. febr. 19. 15:32
 22/27 anonim ***** válasza:
Neked meg a saját gondolkodásodon kéne változtatnod;)) Most komolyan, mi az, hogy "ronda vagy és senki nem tudna szeretni"?? Ezt még mindig nem tudom felfogni...O.O
2012. febr. 19. 20:00
 23/27 A kérdező kommentje:

Te vagy az aki azt a másik három választ is írta? Igazából el se olvastam őket, csak a 'címszavakat' láttam.

Nem is kérem hogy felfogd, mert nem tudnád, ahogy te is írtad. És ezen nem is akarok leállni vitázni. Ha te nem tudod elfogadni, hogy a te látásmódodon kívül létezik másmilyen is, akkor ne vesztegesd itt az idődet.

a kedves MODERÁTOROKNAK meg már levelet is küldtem, de úgy látszik nem hajlandóak felemelni a se... és végezni a munkájukat, vagyis moderálni.

Bár ez az utolsó válaszod már nem volt olyan, khm, kultúrálatlan mint az a másik három. lehet hogy lehet veled értelmesen is beszélni? ;)

2012. febr. 19. 21:06
 24/27 anonim ***** válasza:
most még ki is akarsz osztani? :)) elnézést, ha kultúrálatlanul válaszoltam, de szerintem ne hazugozz le senkit azért, mert azt mondja rád, hogy szép vagy...vagy csak én látom így? ;)Szűk látásod pedig Neked van, hidd el, sok lány él a Földön, aki nincs megelégedve a külsejével. (:
2012. febr. 19. 21:54
 25/27 anonim ***** válasza:

Bocs, a vége megint lemaradt...

Ha valaki azt mondja neked, hogy szép vagy, inkább örülj neki...

2012. febr. 19. 21:55
 26/27 A kérdező kommentje:

Kiosztani? Nem, nem állt szándékomban, elnézést is kérek ha valami úgy hangzott.. Én csak elmondtam a véleményemet, tanácsokat nem akartam adni vagy ilyesmi.

Igen, sokan nincsenek megelégedve a külsejükkel ezt is tudom. És vannak azon kevesek(?), akik semmiképpen sem tudják elfogadni és ezért érzik rosszul magukat. Én ilyen vagyok. Persze hogy sokan vannak akik szeretnének máshogy kinézni, de azért a legtöbben elfogadják magukat úgy ahogy vannak. Lehet hogy szűk a látásköröm, bár szerintem itt nem ez a gond, de én egyszerűen nem tudom elfogadni, ennyi az egész. És már elnézést hogy nem hittem el, hogy szépnek nevezett, de szerintem vannak olyan emberek akikre senki nem mondaná hogy szépek. Ne mondd, hogy még nem láttál nagyon csúnya nőt, aki semmiképpen nem nevezhető szépnek. Itt csupán az a helyzet áll fent, hogy nem tudod hogy nézek ki és ezért nem is tudod elhinni hogyha azt mondom, hogy én ilyen vagyok. Hát ez ellen én semmit nem tehetek, mert ugye akkor hiába fogom mondani hogy de, így van, neked nem kötelességed elhinni.. Ezért nem is fogom mondogatni, igazából azt gondolsz amit szeretnél, nem kérem hogy megérts..

A másik meg, hogy inkább mondta volna, hogy 'csúnya vagy, de azért szeretlek', minthogy hazudott volna (most persze megint mondhatod, hogy ne nevezzem hazugnak meg ilyesmi, de ahogy mondtam, vannak olyan emberek akik semmiképpen sem nevezhetők szépnek).

2012. febr. 20. 14:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Értem, amit mondasz (vagyis írsz), de még mindig úgy gondolom, hogy a SZÉPSÉG RELATÍV. Vagyis mindenki mást lát szépnek. Például ha szeretsz valakit, azt általában szépnek látod, akárhogy is néz ki, akit pedig utálsz, azt általában csúnyának. És szerintem ne jelentsd ki magadról, hogy csúnya vagy, mert ez már betegség :/ Senki sem tökéletes, és mindenkiben van valami szép (ha legalább minimálisan ápolja magát, meg nem egy mekikaján élő amerikai...vagy akár magyar).
2012. febr. 20. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!