Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerettek az emberek szemébe...

Szerettek az emberek szemébe nézni?

Figyelt kérdés
Ha valakivel beszélgetek, nem szoktam a szemébe nézni csak néha, mert olyan furcsa. Úgy érzem, mintha így belém látna. Ha csajjal beszélgetek, azt érzem, mintha azt hinné egyből rámozdulok, fiúknál meg félek, hogy azt hiszik meleg vagyok. Régen nem volt így, csak nem rég van ez.

2013. okt. 7. 20:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek,engem kicsit zavar...:/ :))
2013. okt. 7. 20:56
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szeretek.

Régebben nekem sem ment, de aztán egyszer erőt vettem magamon, és belekezdtem. És tudod mit? Azt vettem észre, hogy sokkal sikeresebb lettem. Persze túlzásba sem szabad esni, mert ha valakinek pszichopata módon egész beszélgetés alatt csapdában tartod a tekintetét, az inkább frusztráló :-D

De az egészséges, szolid szemkontaktus sokat segíthet a kommunikációd fejlesztésében.

2013. okt. 7. 20:57
 3/18 anonim ***** válasza:
Én néha betegül sokáig nézek egy ember szemébe beszélgetés közben, máskor elrántom a fejem, ha túl hosszú a kontaktus. Állítólag az ilyesmi önbizalom kérdése.
2013. okt. 7. 21:13
 4/18 piriiiiii ***** válasza:

Nem igazán sajnos... úgy értem, szeretek, és szerintem nagyon szépek a szemek, imádom őket, főleg fotózni.

De ugyanaz a helyzet velem, mint Veled... félek az emberek szemébe nézni, de megérinteni, megölelni is valakit.

Valahogy kényelmetlen. Csak néhány ember van, akikre ez nem érvényes. De néha náluk is... Ilyenkor elkezdek természetellenesen viselkedni.

2013. okt. 7. 21:14
 5/18 A kérdező kommentje:
Akkor úgy érzem, meg kellene tanulni tartani a szemkontaktust. Azt hiszem, sosem lesz teljesen elfogadott ez számomra.
2013. okt. 7. 21:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen és mindig ösztönösen. Nem is tudnék valakivel úgy beszélni, hogy pl. a falat nézem :)):
2013. okt. 7. 21:17
 7/18 anonim ***** válasza:
Biztos félsz megmutatni magad másoknak, zárkózott vagy esetleg?
2013. okt. 7. 21:19
 8/18 anonim ***** válasza:

belenézek a szemedbe de kiolvasom az összes titkodat...

aki beszélget velem, kerüli a tekintetem, azt mondják , olyan mintha a lelküket is látnám.

2013. okt. 7. 21:51
 9/18 piriiiiii ***** válasza:
Utolsó, mi a csillagjegyed? :D
2013. okt. 7. 21:56
 10/18 anonim ***** válasza:

"belenézek a szemedbe de kiolvasom az összes titkodat... "

Igaz, de csak részben. Vannak nagyon ügyes, önmagukat intelligensen és edzetten irányító emberek.

Beszélgetés közben elég ha 85-90%ban tartod a szemkontaktust. Van amikor valami fontosat mondasz és amiközben összeszeded a gondolataidat, egy pár másodpercre félre is nézhetsz, majd vissza.

2013. okt. 7. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!