Szerettek az emberek szemébe nézni?
Igen, szeretek.
Régebben nekem sem ment, de aztán egyszer erőt vettem magamon, és belekezdtem. És tudod mit? Azt vettem észre, hogy sokkal sikeresebb lettem. Persze túlzásba sem szabad esni, mert ha valakinek pszichopata módon egész beszélgetés alatt csapdában tartod a tekintetét, az inkább frusztráló :-D
De az egészséges, szolid szemkontaktus sokat segíthet a kommunikációd fejlesztésében.
Nem igazán sajnos... úgy értem, szeretek, és szerintem nagyon szépek a szemek, imádom őket, főleg fotózni.
De ugyanaz a helyzet velem, mint Veled... félek az emberek szemébe nézni, de megérinteni, megölelni is valakit.
Valahogy kényelmetlen. Csak néhány ember van, akikre ez nem érvényes. De néha náluk is... Ilyenkor elkezdek természetellenesen viselkedni.
belenézek a szemedbe de kiolvasom az összes titkodat...
aki beszélget velem, kerüli a tekintetem, azt mondják , olyan mintha a lelküket is látnám.
"belenézek a szemedbe de kiolvasom az összes titkodat... "
Igaz, de csak részben. Vannak nagyon ügyes, önmagukat intelligensen és edzetten irányító emberek.
Beszélgetés közben elég ha 85-90%ban tartod a szemkontaktust. Van amikor valami fontosat mondasz és amiközben összeszeded a gondolataidat, egy pár másodpercre félre is nézhetsz, majd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!