Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy a fizikai...

Miért van az hogy a fizikai sérüléseken röhögök, a lelki sérüléseken pedig sírok? (lent)

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár évben olyan lettem, aki a fizikai fájdalmakra nem sír, még csak nem is könnyezik.Volt hogy a bordám eltört akkor is röhögtem (hiába azthittem szétszakad az oldalam)és csak 1-2 könnycsepp jött ki az is csak muszályból.Ugyanígy amikor orrom betört, vagy kezem/lábam zúzódott/tört,(elég sok balesetem volt már) sose sírtam hiába fájt vagy röhögtem vagy nem reagáltam semmit.De pl. amikor nagyapám meghalt akkor 3napig nem lehetett belémfolytani a sírást.Ugyanígy amikor a barátnőm megcsalt akkor is 1 napig sírtam, utána is csak nehezen lettem "normális".

Ez miért van?Csak egyszerűen érzelmes típus vagyok, vagy más is lehet?

2013. okt. 7. 16:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban! Szeptember elején elestem a járdán és a a fejemet rt ütés hatására elájultam. 1másodpercen múlt az életem...mert az úton feküdtem ahol az autók járkálnak és ha a barátaim nem rántottak volna fel átmegy egy auto a fejemen.... :) énis csak röhögtem rajta meg viccelődtünk... erre másnap korházba kerültem. Velem is sok mi.den szokott történni mindenféle baleset de sose veszem annyira komolyan és sose sirok annyit az ilyen fájdalmakon mint pl. mostanába amikor egy srác visszautasított (3 napig depiztem)
2013. okt. 13. 11:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!