Mi változott, mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Eddig mindig mindenkivel jóban voltam mindig szünetekben kin n parádéztam én is a többiekkel szinte mindenki ismert és most?... most szinte minden barátom ellenem fordult legyen az fiú/lány , senki se tudja kivagyok és minden szünetbe csak bent ülök és gondolkozom mit ronthattam el.. és 9. es vagyok.. és nem lenen jó ha már most elcseszném2013. szept. 30. 21:33
1/2 anonim válasza:
Ha csak nem hatosztályosba jársz, akkor gondolom megszeppentél kicsit az új idegen környezetben :) Persze könnyű haverok előtt parádézni :D Nyitnod kéne, kimenni folyosóra, dumálni, ismerkedni, új barátokat szerezni, aztán nyomhatod velük megint a műsort szünetben :D Csak bátran! :D Gondolj arra, hogy nem csak neked új a terep.
2/2 A kérdező kommentje:
:D ó köszönöm ez most sokat segített :) ... hát akkor ez lesz a cél
2013. szept. 30. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!