Ezek szerint, most Én rontottam el mindent?
Árulunk egy házat, és jött egy férfi a lányával aki tőlem fiatalabb 2 évvel, amikor Apuék beszélgettek bent, akkor a lány szólt hogy kimegy körül nézni, és én meg utána mentem :/ Tudni kell hogy, olyan fajta vagyok aki ha tetszik nekem, annak elvakultan kedveskedek meg jó benyomást keltek
Jól elszórakoztunk kint, és amikor szólt az Apja hogy gyere mert lassan megyünk, addigra már kötődést éreztem iránta és össze zavarodtan álltam ott, fogtam magam és elkértem a számát hogy majd keresni fogom
Most is hiányzik és gondolok rá, de Apunak nem merem elmondani mert nehogy ordibáljon azért amiért Ők lesznek elviekben az új tulajdonosok, jövőhéttől
Gondoltam arra is hogy nehogy valami olyan hibát fedezzenek fel a házban amiről mondjuk mi sem tudtunk és utólag baj lenne belőle, igazából ez csak a lányról és rólam szól én úgy gondolom, tehát az öregék üzletétől eltekintve nyugodtan foglalkozhatok a lánnyal nem?
21/f
Nagyon túlkomplikálod a dolgot. Nyugodtan ismerkedj csak a lánnyal, a többivel meg nem kell foglalkozni ;)
Sok sikert!
Köszi a válaszotokat, aranyosak vagytok
Holnap akkor intézkedek :) Amúgy nem leszünk messze egymástól, azért sem akartam volna elszalasztani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!