Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti féltek a horrorfilmektől?

Ti féltek a horrorfilmektől?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, én személyszerint még mindig nem mernék nekiállni egyedül egy horrorfilmnek, ha mással nézem, utána is félek éjjel (nem minden film után nyilván, csak az ijesztőbbek esetén)

Ti hogy vagytok ezzel? Van olyan, aki rezzenéstelen arccal néz végig akármilyen félelmetes, öldöklős, hátborzongató filmet?

2013. szept. 10. 14:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Úgy 10 éves korom körül láttam az első horrorfilmjeimet, na utána jó darabig voltak álmatlan éjszakáim, de azóta teljesen immunis lettem rájuk. A legtöbb eleve elég gagyi, rosszul kidolgozott párbeszédek, kiszámítható fordulatok, sablon karakterek, nem lehet őket komolyan venni. Rezzenéstelen arccal nézem végig őket, és utána nyugodtan alszom. Meg alapból nem hiszek semmi "misztikus" dologban, márpedig a jó részük erre épít, szóval ezek egyáltalán nem izgatnak, a szimplán öldöklősekben meg legtöbbször semmi logika, semmi életszerű nincs. Akkor már a horror könyvek sokkal jobban be tudnak paráztatni, mert életszerűbbek, és amit én magamnak képzelek el a leírtak alapján, az sokkal félelmetesebb számomra.
2013. szept. 14. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!