Ti féltek a horrorfilmektől?
18 éves vagyok, én személyszerint még mindig nem mernék nekiállni egyedül egy horrorfilmnek, ha mással nézem, utána is félek éjjel (nem minden film után nyilván, csak az ijesztőbbek esetén)
Ti hogy vagytok ezzel? Van olyan, aki rezzenéstelen arccal néz végig akármilyen félelmetes, öldöklős, hátborzongató filmet?
Én imádom őket!:D
DE film nézés közbe csak nagyon ritkán 1-2 horrornál tudok meg ijedni viszont utána hetekig félek egyedül..:D
Az öldöklös horrorzól egyáltalá nem félek..
igazából nem pont ezért nem is szeretem.
Inkább az olyanokat csípem, Ami hétköznapi dolgokat tesznek félelmetessé, vagy természetfeletti.
Pl paranormal activity. Ha többen nézitek semmi értelme, de ha egyedul a sötétben, akkor közben és urána is sz arni fogsz mert mindent apró neszre figyelmes leszel ;)
Vagy a Rémálom az Elm utcában. (Föleg az elsö rész) Miután elöször láttam, rengetegszer volt, hogy freddy megjelent álmomban :( néha még ma is..
16/F
Ez a takarós dolog nálam is elöjött pa után xdd
16/F
Egyáltalán nem, legfeljebb izgalmat kelt, lenyűgöz, vagy esetleg olyan "uhh, ez de durva" reakciót kelt bennem (egy kés filozófiája pl. ilyen).
Nagyon kiskoromban féltem még a gagyi horroroktól is néha, vagy ha olyan témájú volt a film, még horrornak se kellett lennie - a szekrénymeséktől is paráztam.
Bizonyos dokumentumfilmektől voltak kiskoromban rémálmaim, azok tudnak néha baromi nyomasztóak lenni még mostanság is (az ilyen eltorzult emberekről szólóak esetemben).
Ja az kimaradt, a pocsék horrorok (a nagyrészük sajna elég gagyi) az sztoikus arccal unatkozva végignézés eset.
31/N egyébként.
A horrorfilmek untatnak és idegesítenek. Képtelen vagyok megérteni, hogy mi szórakoztatót talál bárki abban, hogy - pl. - húúú jön a pszichopata gyilkos és megöl mindenkit és feldarabolja az embereket és megkínozza őket és húúú. Ez szerintem hervasztó és gagyi, semmi több.
Nem nézek horrorfilmeket, mert ami egyet-kettőt láttam, azt vagy végig se bírtam nézni, annyira untam a sok hatásvadász műbalhét, vagy kínomban nevettem azon a rengeteg idegesítő baromságon.
(Már tervezem is egyébként egy ideje, hogy kiírom azt a kérdést, hogy mi tetszik az embereknek a horrorfilmekben? Mi a jó bánatért félelmetes valakinek az, hogy jön a zombi/őrült/szörny/akármi és folyik a sok vér? De tényleg, MI a jó ebben?)
(Egyébként sem vagyok egy félős ember. Ez a kérdés elgondolkodtatott azon, hogy mitől félek a világon a legjobban? Nos azt hiszem, a földrengéstől. De ettől sem félek igazán. Csak ha már muszáj félni valamitől, akkor azt hiszem, a földrengés az.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!