1/23 anonim válasza:
Megtörténne az, ami ezekben:
Walking Dead
Eli könyve
Revolution
na jó utolsó annyira nem, régen se volt, de na, káosz lenne
2/23 anonim válasza:
Jelenleg attól, hogy nem fogok tudni boldogulni a szakmámmal a világban és hogy egyszer majd megbolondulok.
3/23 anonim válasza:
Attól, hogy olyan maradok, amilyen most vagyok.
4/23 anonim válasza:
Jelenleg attól, hogy nem fogok tudni boldogulni a szakmámmal a világban és hogy egyszer majd megbolondulok.
5/23 anonim válasza:
Attól, hogy egyszer elbukok, és nem érem el az álmaim.
6/23 anonim válasza:
Vízbe fulladástól,de úgy,hogy mélyről jövök fel,vagy jég alatt vagyok.
7/23 anonim válasza:
Azok után, hogy ez az undorító társadalom pokollá teszi az életemet, tulajdonképpen már nem sok mindentől.
Talán csak attól, ha mindent elvesztenék, ami miatt úgy gondoltam, hogy érdemes élnem.
8/23 anonim válasza:
A súlyos betegségektől (halálos), hogy egyszer elrabolnak/megtámadnak, megerőszakolnak, a vízbe fulladástól is és az öregségtől és rengeteg mindentől.
9/23 anonim válasza:
A gonosz,rossz indulatú emberektől.
10/23 anonim válasza:
Jah és attól,hogy elkezd csengeni a fülem és nem áll le.
Tévében láttam ilyet és nincs rá gyógymód.
Vagy bekattansz tőle,vagy megsüketítteted magad műtétileg,vagy öngyilkosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!