Ti féltek a horrorfilmektől?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, én személyszerint még mindig nem mernék nekiállni egyedül egy horrorfilmnek, ha mással nézem, utána is félek éjjel (nem minden film után nyilván, csak az ijesztőbbek esetén)
Ti hogy vagytok ezzel? Van olyan, aki rezzenéstelen arccal néz végig akármilyen félelmetes, öldöklős, hátborzongató filmet?
2013. szept. 10. 14:53
1/21 anonim válasza:
Én 22 vagyok, de én is félek egyedül nézni, mással viszont szeretek horrort nézni.
2/21 anonim válasza:
Minden gőg nélkül állítom, hogy én eddig maximum undorodva, de nem félelemmel néztem végig a horrorfilmeket. Szerintem unalmas, kiszámítható és nevetséges az összes. De ez az én szerény kis véleményem.
3/21 anonim válasza:
Én nem félek a horrorfilmektől, viszont nagyon izgalmas, a hirtelen bevillanó dolgoktól megijedek, és nézni szeretem. Éjjel sem jön elő a félelem.
4/21 anonim válasza:
Szoktam egyedül is nézni, de csak délután, este, sötétben nem, de még délután sem bírok odanézni nagyon szörnyű dolgoknál.
5/21 anonim válasza:
Én nagyon szeretem őket, kiskoromtól kezdve nézem :)
15/l
6/21 anonim válasza:
Természetes, hogy félünk, ezért csinálják a horror filmeket. Aki azt mondja, hogy nem fél, az hazudik.
7/21 anonim válasza:
Francokat, van olyan, aki nem fél. Az más kérdés, hogy agyilag rendben van-e. Én például nem félek, de nem is vagyok százas.
8/21 anonim válasza:
Nem félek. A legtöbb horror film (sajnos) inkább nevetséges, mint félelmetes :/
9/21 anonim válasza:
Én kb 12 éves koromig szerettem a horrorfilmeket, de szerintem csak azért voltam oda értük, mert anyámék nem engedték, hogy ilyesmit nézzek. Jó ideje viszont megutáltam őket, mert szinte mindegyik ugyan arról szól, ugyan olyan karakterekkel.. már a film elején lehet tudni, hogy mi lesz, sokszor az első 5 percben azt is ki lehet találni, hogy milyen sorrendben halnak meg a szereplők. Ha nézek is ilyen filmet, azt max az öcsémmel teszem és végigröhögjük, kifigurázzuk az egészet. Félni nem tudom, hogy lehet egy film miatt.. Kérdező, te melyik horror után féltél a legjobban?
10/21 anonim válasza:
Attòl függ melyik filmrôl van szó.van pár olyan ami elég durva számomra,de nem ilyen vérengzôs hanem lelkileg készít ki.Viszont az ilyen tipikus mai 'amcsi' horrorokon mindig röhögök,sôt utána ugyanúgy sötétben mászkálok egyedül az üres házban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!