Vajon mi kellhet nekem?
Tulajdonkeppen nagyon szeretem , ha van valtozatossag es porges az eletemben ,szoval nem szeretek otthon ulni,inkabb sportoknek vagy haverjaimmal lognek .
Valamint tanulni is szeretek,de nagyon ra kell eroszskolnom, magam ,hogy erdekeljen,muszaly adnom magamnak egy belso kezdo lokest rs tenyleg meg lrsz az eredmenye igy vagyok amugy a sporttlal is, egy baj van ezzel mindig kell ezt a tuzet taplalnom magamban hogy tovabbta us folytassam de megis az elet nem csak ezekbol all rs nem is igazan ez az eletem ertelmei , ilyenkor vonoluk a kis gondolati vilagomba.
Es gondolkodom azon hogy mi kell igazan , a tulzott filozas mogott kezd ura lenni rajtam az amotivaltsag ,majd kovetkezes kepen a depresszio ,sokat gondolkodtam azon is mi van ha egy baratno volna az aki betoltene az urt,megis ugy hogy nem biztos egy parkapcsolat a megoldad ,mert attol felek hogy belebetegszem.
Elnezest a rossz helyesirasert telorol irok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!