Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon mi kellhet nekem?

Vajon mi kellhet nekem?

Figyelt kérdés

Tulajdonkeppen nagyon szeretem , ha van valtozatossag es porges az eletemben ,szoval nem szeretek otthon ulni,inkabb sportoknek vagy haverjaimmal lognek .

Valamint tanulni is szeretek,de nagyon ra kell eroszskolnom, magam ,hogy erdekeljen,muszaly adnom magamnak egy belso kezdo lokest rs tenyleg meg lrsz az eredmenye igy vagyok amugy a sporttlal is, egy baj van ezzel mindig kell ezt a tuzet taplalnom magamban hogy tovabbta us folytassam de megis az elet nem csak ezekbol all rs nem is igazan ez az eletem ertelmei , ilyenkor vonoluk a kis gondolati vilagomba.

Es gondolkodom azon hogy mi kell igazan , a tulzott filozas mogott kezd ura lenni rajtam az amotivaltsag ,majd kovetkezes kepen a depresszio ,sokat gondolkodtam azon is mi van ha egy baratno volna az aki betoltene az urt,megis ugy hogy nem biztos egy parkapcsolat a megoldad ,mert attol felek hogy belebetegszem.

Elnezest a rossz helyesirasert telorol irok!

2013. szept. 9. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem valami azt súgja, hogy a sport, a tanulás nem éppen a te hobbid. Ha majd találsz valamit, amit ténylegnszeretsz csinálni, akkor nem kell táplálnod a belső tüzet, mert magától égni fog. De arról írhatnál még, miért érzed depressziósnak magad, mert ha az vagy, a kedvetlenség egy tünet, és meg kell gyógyulnod.
2013. szept. 9. 17:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert uresnek erzem magam semmiben nem talalomagam
2013. szept. 9. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nehéz helyzet, de hány éves is vagy? Én 18 vagyok, és még mindig fogalmam sincs, mit kezdjek magammal, persze sokan egész életükben nem találják meg önmagukat... Azt hiszem, neked sürgősen meg kellene látogatnod egy pszichológust, remélem, van a sulidban. Egy próbát megér, később nehezebb lesz segíteni. Mondd el neki, hogy üresnek érzed magad. A gondolkodással azonban nyuhodtan építheted a belső világodat, ez nem probléma, csak ne ess abba a hibába, amibe én, és sokan mások. Próbálj meg pozitív lenni! Keresd meg azt a fajta pörgést, amit valóban szeretsz. Én tök egyedül a kis szobámban és fejemben is tudok pörgést csinálni, szóval na... Légy nyitott.
2013. szept. 15. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!