Kinek kellhet vajon egy 3 éves cica?
Nagy gondban vagyok, ugyanis meg kell válnom 3 éves macskámtól. Nem igazán bírja a bezártságot (lakásban él), sőt, allergia is kialakult miatta.
Mindenképpen el kellene vinni, hírdetem is és mégsem jeletnkezik senki.
Hova vihetem, ahol tudom, hogy rendben lesz és biztos találnak neki gazdit? Kérlek adjatok tippeket!
milyen fajta?
hát egy 3 éves nagymacska nagyon senkinek sem kell
aki macskát akar az kicsit vesz, mert azt meglehet szelídíteni
nekünk is amikor vettük a macskánkat már 8 hónapos volt
sok időbe telt míg hozzánk szokott
Az ilyen három éves cicák úgy szoktak gazdára találni, hogy minden ismerősödnek elmeséled, oyg mennyire aranyos jószág, és mekkora bajban vagy vele, hoyg nem tudod megtartani, és mennyire jó helyet szeretnél neki!
És hogy tud -e valaki ilyet, ahol jó helye lenne? Mert nagyon kéne!
S a lelkesebb ismerősök erre nyomoznek a környezetükben, és találnak neked valakit, aki befogadja.
Te is kérdezz meg konkrétan minden olyan ismerősödet, ahol jó helye lenne! Nme úgy, hoyg felhívod, nem kell-e cica, mert erre a válasz: nem.
Hanem odamégy, viszel eg ytál sütit, vagy szőlőt, vagy ami otthon an, és elmondod, hogy bajban vagy acicával, és szeretnéd ŐT megkérni, be tudná-e fogadni. Mert nagyon jó macska!S nagy számok törvénye, 10-1 befogad.
És azért hirdesd, de úgy, hogy
"Süldőmacska vidéki otthont keres, őrző-védő, és házimasszőr végzettséggel, jóga-mesteri ambíciókkal." Szoba-tiszta, nem igényel már gyerekkosztot, kiegyensúlyozott és nyugodt, túl a kölyökkori féktelenségen."
És tagadj le 2 évet nyugodtan, én is úgy mentem férjhez :)
Egy kis kedvcsináló felnőtt macskákhoz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!