Kinek kellhet vajon egy 3 éves cica?
Figyelt kérdés
Nagy gondban vagyok, ugyanis meg kell válnom 3 éves macskámtól. Nem igazán bírja a bezártságot (lakásban él), sőt, allergia is kialakult miatta.
Mindenképpen el kellene vinni, hírdetem is és mégsem jeletnkezik senki.
Hova vihetem, ahol tudom, hogy rendben lesz és biztos találnak neki gazdit? Kérlek adjatok tippeket!
2009. nov. 3. 13:26
11/13 anonim 

válasza:

Ha 1-2 hétig nem engedik ki a lakásból akkor nem megy el az öreg macska.Tapasztalat!
12/13 anonim 

válasza:

Hol él a cica?fiú wagy lány?én sziwesen befogadnám a z ivartalanított fiúcicám mellé,ő 7 éwes most.
13/13 A kérdező kommentje:
Szia!
Budapesten él, kandúr (ivartalanított, rendszeresen oltott).
Természetesen minden felszerelést tudnék biztosítani, örülnék ha be tudnád fogadni.
Ha gondolod írj privátban és megbeszéljük!
2009. nov. 5. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!