Ez vajon mitől lehet?
Miért van az, hogy egyes emberek nem képesek egy feltett kérdésre azonnal válaszolni, csak annyi mondanak, hogy majd megbeszéljük. Ez aztán lehet akármilyen kérdés.
Konkrét példa, az exem. Még arra a kérdésre, hogy mit főzzek a hétvégén, arra is csak annyit mondott, hogy majd megbeszéljük. Persze, sosem beszéltük meg.
És ami a legrosszabb, ha az ember újra kérdezi, legalábbis nála ez volt, akkor jön azzal, hogy jaj ne nyaggass már megint ezzel. Magától viszont soha semmilyen témát nem hozott fel, amire előzőleg azt mondta, hogy majd megbeszéljük.
Kérdésem, miért nem lehet egy kérdésre akkor és ott válaszolni, ahol és amikor kérdezik?
Lehet. De azért jó lett volna, ha az olyan kérdésekben, ami a közös jövőnket illeti, tud ő is dönteni. De abban sem tudott, és meg sem akarta beszélni.
Így aztán nem is lett közös jövőnk. :(
Kérlek szépen fogalmam sincs. Tulajdonképpen nem is lett kimondva, hogy most akkor vége. Ugyanis annyi történt, hogy amikor felhoztam a házasság, gyerek témát idén áprilisban (előtte kb. egy évvel próbáltam erről beszélni vele), akkor is csak annyit mondott, hogy majd megbeszéljük. És egyszerűen faképnél hagyott. Megszüntette minden elérhetőségét, amikor pedig személyesen kerestem, nem nyitott ajtót. Nem tudom, miért tette, de már nem is érdekel. Ha annyi gerince nem volt, hogy megmondja, hogy bocs nem veled tervezem a jövőmet, akkor én minek foglalkozzak vele a továbbiakban?
Úgyhogy ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!