Budapest egy nagy csöves gettó? A primitív bunkó egyszerű emberek honnan lesznek? Meg ez a sok osztogató, kéregető, hajlékony?
Mérgemben írom ezt, hogy ez a sok hülye honnan terem?
Gének, neveltetés, esetleg a kettő együtt?
A pacalpörkölt + sertésköröm pörkölt okozza?
Mivel lehetne a szaporodásukat elvágni? Jobb oktatás, nagyobb életszínvonal, abortusz?:D
Megyek az utcán és néha az jut eszembe hogy sok hülye idióta antiszociálist ott helyben kéne lelőni, mindenkinek jobb lenne.
Akár az utakon, a járdán, az aluljáróban, még a munkahelyen is ! Olyan érzésem van hogy ez a Budapest egy gettófiling a mindenféle retardáltnak, csövesnek, csórónak, bűnözőnek, alja népnek.
Undorral megyek végig a városon mert elegem az agresszív kéregetőkből, akiktől véletlen elveszel egy szórólapot (jó indulatból), aztán még elküld a francba hogyha nem fizetsz add már vissza, az is minek adja akkor oda?
Hát hülye az ilyen, vagy mit akart, nem értem.
Egyszer vettem el tőle egy ilyet erre elküld az anyámba hogy akkor adjam vissza ha nem fizetek, mondtam is neki hogy a francnak álcázza magát osztogatónak ha mégis pénzt kér. Amúgy mit osztogatnak ezek, meg se tudtam nézni.
Meglátom a fajtáját de már kikerülöm.
Elegem van a tarhálókból, kamu parfüm árus cigányokból, falka cigányokból (kész életveszély, tiszta afrika).
Elegem van a pisa szagból, húgyfoltokból, a exhibicionista csövesekből akiknek a legszebb tereket kell saját maguk mutogatásával, szennyükkel elcsúnyítaniuk.
A viselkedni képtelen és kész veszélyforrás kisebbségiekből, akiktől a Jó Isten mentesen meg mindenkit.
Mitidegeskedel..??
Bp vel az a baj elárulom hogy túl sok ember van túl kis helyre összezárva.
Csórók meg mindíg lesznek, Baromi idegesítők igen. De a csövi se élvezi szerintem azt hogy csövi...
Amugy meg emberi tulajdonság az hogy mindig kiszurjuk azokat akik méllyen alattunk vagy méllyen felettünk vannak. Pl mész az utcán megy a sok ember ,de neked egyből feltünik jééé !ott van egy csöves!
De felfele is igaz,, Pl mész és meglátsz egy luxusautóból kiszálló gazdagot.
tudat alatt már figyeled keresed is őket.
Ez most olyan hogyha veszel egy sportmotort figyeld meg megtelik az utca sportmotorral. Nem lesz több csak te figyeled őket. de minden mással is ez a helyzet.
Amúgy meg mit idegeskredsz.. mi okod rá?
Igazából az a bajom hogy nem érzem magaménak ezt a várost ezek miatt. Tele van minden cigánnyal meg csövessel, a bkv színvonalát még csak nem is említettem.
Külföldön azért egy hajszállal jobb a helyzet, legalább is nem engedik a csöviket így elkanászodni, meg nincs ennyi kéregető, vagy legalább is nincs az hogy állsz a bkv pénztárnál vagy az aluljáróban egy büfénél és az arcodba áll egy csöves és belebámul a pénztárcádba hogy adjál pár forintot. Pont ezért még jó előre olyan helyen veszek kaját meg bérletet ahol ilyenek nincsenek. Olyan érzésem van mint ha valami középkori faluban lennék, még a díszlet is sok helyen olyan. Az ember már nem hordhat ékszert, nem veheti elő a telefonját, pénztárcát semmit az utcán. Úgy érzem sokszor mintha Romániában lennék.
Én csak annyit szeretnék hogy a csöviket cigányokat kéregetőket, osztogatókat tüntessék el, nem érdekel hogy.
Tarlóst csak ez az egy teszi szimpatikussá hogy legalább ő elakarja őket tüntetni, és azokra vagyok #!%@ mérges aki mindenféle emberi jogra meg egyéb hülyeségre hivatkozva keresztbe tesz neki. De ezek az emberek amúgy rohadtul nem járnak bkv-vel meg az utcán csak a Rózsadombról akarnák megmondani nekem hogy a csövi már pedig had rohadjon ott egész nap, joga van hozzá.
Nekem meg mint utolsó bőrig lehúzott adófizetőnek úgy gondolom jogom van a tiszta környezethez, rendes bkv-hoz, zavartalan közbiztonsághoz.
Nem lenne ilyen húzós a benzin ára meg lenne ingyenes parkoló már rég vettem volna valami ladát, inkább az mint a koszos büdös tolakodó csöves a 7es buszon reggel. Azt is legszívesebben lerúgnám a francba hogy hova olyan sürgős neki amikor nem dolgozik, nem csinál semmit, de azért a vékony nőcit majd lelökte a buszról, hát majdnem elküldtem a francba annyira felhúzott, de szerencsére más megtette helyettem előttem :).
Próbálnám szeretni ezt a várost meg az embereket, de nem megy. És persze ne foglalkozzak vele, most is ezt teszem, mert dolgozni muszáj bejárni. Csak azért lakom itt, mert "jó" a közlekedés, laktam agglomerációban (amit szerettem), de visszajöttem mert onnan bejárni autóval sok lett volna (közlekedés halál), a kocsit otthagyni meg sehol sem lehet ingyen csak úgy(világváros, de egy rohadt parkoló nincsen, de azért dugódíj az kell ám).
Lehetsz még te is hajléktalan.
Pff
Szánalmas egy ember vagy.
kérdező mintha csak én írtam volna. Nekem is ez a véleményem. Nem megyek végig úgy Pesten hogy ne jönne valaki hozzám kéregetni. De ez nem csak Pesten van, máls válrosban is megcsinálták, pl Szegeden, vagy Komáromban, épp hogy kiszálltam az autóból a Tesco parkolóban és már jött is a poharas. Pesten a keletinél parkolok le, ki se szállok, kopogtat a mankós. Na mondom elég! Pénzszagom van?
Mostanábn ráálltam a vonat és metró kombóra, ott kissé nehéz beléjük botlanom. Inkábba 4es metró a nyerő, az annyira még nem tré, meg ahogy láttam a TEKtől a kékruhás őrszemekig minden van ott.
Észrevettem hogy a felszínen, főleg a keleti előtt keményen nyomják a kéregetést és sok a levérzett alak. És igen cigó is van bőven, de az hol nincs?
Szóval Budapest valóban egy igazi pöcegödör, nincs az a pénz hogy én odamenjek lakni, élni, dolgozni. Max átmegyek rajta ha muszáj, és annyi, de azt is a föld alatt teszem. Nekem annyi elég is belőle.
Na meg a másik gond, a közlekedés. Párszor átmentem kocsival a belvároson, és csak azt tudom mondani hogy csak erős idegzetűeknek való, akik bírják a gyűrődést és nem pánikolnak be az első keresztben megállt busz láttán az Astoriánál. Cinkota felől, az Erzsébet hídon át, Budaörsön kifelé vezetettt sokszor az utam, és sokszor voltam stresszes. Volt olyan is hgoy annyira csú,szott az út hogy nehéz volt a megállás 50nél, a forgalom pedig elég tempós sokszor, sőt mindig, kivéve amikor dugó van és a sok kuplungolástól már az agyvized is forr nem csaka hűtővized. Aztán meg A Blahán jön a csöves a pohárral és kopogtat, na persze nem csak a Blahán. Pillangó utcán, Bah csomópontnál, Keletinél, és egyéb helyeken. Én már az ajtót is zárom olyankor. Aztán jönnek az autósok, dudálnak mint állat,senki se normális.
Pár hónapig így utaztam át Pesten, aztán végleg átálltam a vonat és metró verzióra. Sokkal egszerűbb, sokkal kényelmsebb, és aki meeg leszólít hogy pénz kéne akkor megse hallom, rá se nézek.
Rengetegen vagyunk akik ezt nem bírják, nincs ebben semmi rossz, bátran ki lehet jelenteni hogy ez undorító és felháborító. Egyébként lehet sajnálni a csövest. De legyünk realisták. Mit sajnáljak rajta? Nem dolgozik, csak kéreget. Az hogy önhibájából vált csövessé, vagy valaki által azt nem tudhatjuk. De senkinek nem kötelező csövesnek lenni.Ha én ilyen elyzetbe kerülnék hogy az utcára kerülök biztos hogy nem lenne képem kajánul az emberek zsebéből kinézni a pénzt. Akkor inkább megpróbálnék dolgozni valahol, olyan segítséget kérni ami nem kézhez kapott alamizsna, hanem munka. Amikor odajön a csöves hozzád hogy adj neki pénzt, akkorte mondod hogy nincs pénzed, de van 3 db zsömléd, azt nagyon szívesen neki adod, és erre az a válasza hogy "Pénzt adjál, ne azt a sz.rt!" ...akkor erre mit reagáljon az ember?
Én nem általánosítok, mert nyilván van olyan aki tönkrement, csöves lett, depressziós lett, és már csak az imádság tartja életben és szívesen elfogadja a kaját is. De nagy része tesz az egészre, elvannak a bűzben és a mocsokban, a saját mocskukban.
Vannak furcsa dolgok. Egyébként én elhiszem hogy nehéz a hajléktalanok élete. Ha egy átlag ember egy hónapig cserélne egy hajléktalannal, szerintem jó ha egy hétig bírnál. Sőt van aki málr az okostelefonja nélkül megdöglene. Szánalmasak az emberek is, a nem hajléktalanok, nem néz semerre, csak megy, nyomkodja azt a hülyeséget, nem képes letenni. Borzalmas! Ilyen tömegnyomorban kell kiderülnie hogy kibe szorult elég türelem, emberség és kitartás.
Nos, nagyjából kiadtam magamból a budapest iránti haragom, de nem feltétlen a csövesekre haragszom, inkább magálra az átlagemberre, remélem egyszer jó részük felébred és rájön hogy nem csak facebookból és okostelefonból áll a világ. Na meg nem lesz kőnbunkó az embertársával. De ez egy képzeletbeli utópia,ilyen még a mesévben sincs, szóval kálr is a betűkért, de mindegy. Jól esett kiadni magamból ezt a sok haragot.
Jólesett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!