Mért van az, h olyan emberek is léteznek ezen az oldalon akik nem hasznos tanácsot adnak hanem csak gúnyolódnak?
Az ilyeneknek szar az életük, vagy legalábbis semmiképpen nem olyan amilyennek szeretnék.
Örömöt okoz nekik gúnyolódni. Minden egyes beszólásukat egy apró hétköznapi sikernek könyvelik el, és ettől boldogabbak lesznek. Azáltal hogy másokat lerombolnak, magukat felépítik.
Illetve itt névtelenül ki merik mondani az embereknek, amit szemtől szemben nem. Ők a tipikus kisemberek, akiknek csak a munka és a lakhelyük között telik a monoton kis életük. Ha legalább a neten leolthatnak valakit, azzal ők tökéletesen ki tudják engedni a gőzt. Elvégre lazításra mindenkinek szüksége van, a mindennapos stresszhatások miatt, és ugyebár a kikapcsolódásnak ez a módja az, ami számukra elérhető.
Régen bosszankodtam ezeken, de mióta jobban belegondoltam, csak sajnálni tudom őket. És egyben remélem hogy nekem soha nem terelődik olyan mederbe az életem, hogy mások sárba tiprása jelentse a szórakozást.
Ezen az oldalon sok lelki beteg ember van, akik itt élik ki magukat. Nem vetted még észre???
Megoldást ne itt várj, semmire.
Én vagyok az egyik gyökér paraszt, és még sokan mások. nEM JÖTTÉL RÁ????
Én is szoktam itt trollkodni!
:)
Leginkább akkor teszem, ha valaki hatalmas blődséget kérdez, vagy ha valami "rettentő tudományos" dolgot feszeget, de az írása meg kb. 50-es IQ-t tükröz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!