Nagyon félek, már kicsit belefáradtam ebbe, tudtok adni valami jó tanácsot?
Másfél éve nincs állandó munkahelyem. Ez alatt az idő alatt 4 munkahelyen kezdtem el dolgozni, ebből 1 volt az, amit én hagytam ott, mert nagyon gáz volt, a másik 3-at még szerettem is, de tőlem teljesen független okoktól bezártak, megszűntek, így muszájból kellett eljönnöm.
Most kaptam megint munkát, hétfőn (azaz holnap) kezdek. Ez tuti nem fog megszűnni,mert ez egy nagyobb cég, több üzlettel mindenfelé, szóval ez legalább biztos. De pont emiatt félek is kicsit, mert eddig mindig olyan helyen voltam, ahol magánemberé volt egy kis maszek üzlet, mindig kedvesek és jófejek voltak velem, becsülték a munkámat, mert jó munkaerő vagyok.
Most pedig tökre félek, hogy egy üzletben több kollégával kell együtt dolgoznom, a közvetlen főnökömmel még nem is találkoztam, fogalmam sincs, milyen lehet...
Ráadásul annyira úgy érzem, hogy belefáradtam abba, hogy betanuljak, aztán vége az egésznek...
Ne stresszelj ennyire! Ha jól végzed a munkád, előbb-utóbb elismerik. Vagy legalább nem csesztetnek.
Már ez is sokat számít, az én munkahelyemen soha nem dícsértek, csak a rosszat emelték ki. Már nincs is kedvem ott dolgozni, valószínűleg keresek mást.
Tehát örülj annak, hogy új embereket ismersz meg, megpróbálsz a legjobb tudásod szerint dolgozni és remélhetőleg megállod a helyed, én drukkolok Neked!
Kedves kérdező... Azt nem írtad, hogy milyen munkát végzel. Amennyiben szakács vagy, írj, én most keresek valakit!
ÜDv, Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!