Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért van az, h olyan emberek...

Mért van az, h olyan emberek is léteznek ezen az oldalon akik nem hasznos tanácsot adnak hanem csak gúnyolódnak?

Figyelt kérdés
Mért létezik az ha egy kérdésre váró ember valamit kiírásra szán, azt a csöppnyi lelkesedést is kiölik belőle az olyan primitív emberek mint akik a "jótanácsaikkal" próbálnak vagánynak látszani?! értem ezalatt azt ha félsz kérdezni valamit, de mivel itt nem ismernek és megkérdezed akkor az a sok idióta gyökér ember aki értelmes és normális választ nem tud adni, csak az olcsó trágárságát és ócsárolását az mit akar itt??

2013. máj. 27. 23:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

áááh ez az oldal még piskóta ... tudok neked sokkal gyökérebb, sokkal trollkodóbb és sokkal gúnyolódóbb oldalt mutatni, ami elvileg "szakmai" aztán másról se szó, mint pár ott trónoló barom kekeckedéséről, kötözködéséről, de értelmes választ nem látsz.

amikor meg ezt párszor már felvetette valaki értelmesebb, akkor rögtön megkapta a választ, hogy ne akarjon szakmai választ, mert azzal a "kollegák" kenyerét veszi el, és menjen csak szépen személyesen "szakemberhez", na aztán ment tovább egymás szekálása. igazából más sincs az oldalon ... csak én azt nem értem h akkor mi a tökömnek van az oldalon? hiszen nem kötelező ...

2013. máj. 28. 07:38
 12/15 anonim ***** válasza:
11-es, melyik ez az oldal? :D
2013. máj. 28. 08:46
 13/15 A kérdező kommentje:
2013. máj. 28. 09:38
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
Kéne ide egy dühöngő-szűrő, aki azon túl van, beléphet az oldalra. Mint ahogy le kell tusolni a medence használata előtt. :)
2013. máj. 28. 09:39
 15/15 Salx Narval ***** válasza:
Jó,jó, hát az első tényleg alpári, nem is kellett volna lereagálnod. A többi szerintem rendben volt, ennyi bele fér.:D
2013. máj. 29. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!