Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy fognátok fel és tennétek...

Hogy fognátok fel és tennétek túl magatokat azon, ha az aluljárós kéregető átvág téged?

Figyelt kérdés
Sosem álltam meg a kéregetőknek, igyekszem más csatornákon jótékonykodni. Annyira hülye voltam, hogy nagyot csalódtam magamban. Délután metropol újságot nyújtott nekem a nő és bedőltem neki!!!! Nem hiszem el!!! Megállított, elmondta, hogy mi van és adtam egy 200-ast. Erre odajött egy másik csaj, hogy: Én is itt vagyok, én is itt vagyok. Volt még apróm, de a bkv jegyre tartottam, ezért adtam 25 Ft-ot, hiszen azzal kezdte, hogy 20 Ft-is jó. Mire közölte, hogy van még pénz a pénztárcámban, majd durcásan visszaadta a 25 ft-ot, aztán közölte, hogy szerbusz, miért csak ennyit kap. Hogy lehettem ennyire idióta?????? Nagyot csalódtam magamban!! És nagyon rágódok most rajta... Kérlek, ne kezdjetek el szapulni, hogy tényleg hülye voltam, mert ezt tudom, hanem adjatok tippeket, hogy hogyan tehetném túl magamat a dolgon!? Köszönöm szépen!!
2013. aug. 6. 06:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szapullak ,de legalább ebből tanultál ... Legközelebb ne állj meg nekik . A Határ úton is tele van a metró aluljáró ilyen emberekkel ,szemrebbenés nélkül sétálok el mellettük ... nem véletlenül . Az meg a másik ami miatt nem sajnálom az ilyen embereket (tisztelet a kivételnek ) a következő : Pár évvel ezelőtt a páromék kimentek az akkor még Moszkva térre mondván szólnak pár hajléktalannak ,hogy menjenek el nekik dolgozni segédmunkára pár napra ,5000.- t fizettek volna nekik naponta .Szerintetek elmentek ?! Azt mondták az ott csövezők,hogy annyiért nem vállalják a munkát ... Ennyit róluk :/
2013. aug. 6. 06:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy módszerem. Nincs nálam soha apró. Ha kapok vissza fémpénzt azt otthon szépen kipakolom egy dobozba. így ha kérnek akkor lelkiismeret furdalás nélkül mondom, "Bocsi, nincs"...
2013. aug. 6. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Most nem vágom, hogy vágtak át! Úgy, hogy vissza adták a 25 ftodt?

Az igen! Ez aztán a mesteri átvágás! :D

2013. aug. 6. 09:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Vedd úgy, hogy kaptál egy leckét. Az tényleg egy dolog, hogy még a jó erőben lévő fiatalok is simán visszautasítanak munkát, ha kajára kér pénzt és re felajánlod, hogy megveszed neki az már nem kell, de amelyiknek pénzt adsz még az se biztos hogy magára költheti. Egyszer láttam, ahogy szedik be a pénzt az egyik koldustól. Most arra adjak, hogy nálam jobb módú embereknek még több legyen???

Ne rágódj ezen, szereztél egy tapasztalatot. Már én sem adok senkinek pénzt évek óta. Más formában is lehet támogatást adni.

2013. aug. 6. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!