Miért vagyok ilyen?
Szerintem egy kicsit az elmondásod alapján nem vagy túl őszinte csak azért, hogy másokat ne sérts meg. Ha ez igaz, akkor próbáld elmondani akkor a véleményed róluk, ha nyugodtabb vagy és kedvesen. De csak akkor, ha tényleg idegesít.
Nem mellesleg én is ilyen vagyok kicsit. Ha mérges vagyok, akkor megbántom azokat akiket szeretek. De van két tapasztalatom, amivel hatásosan le lehet nyugodni. Az egyik az, hogy elkezdesz mozogni. Tényleg beválik. Lefárasztod magad gyakorlatokkal, és a méreg elillan mert fáradt vagy. A második az, hogy írd le egy papírra, vagy gépen egy world-be a téged éppen nyomasztó dolgot. Ott döngjed ki magad, és lenyugszol. Plusz senkit sem bántasz meg. Ezek hatásos módszerek. :)
13/L
Igen, tény, h nem vagyok őszinte az emberekkel, amikor kedves vagyok, nem akarom őket megbántani.
Rendszeresen futok, úszok,lovaglok. Nem tudom mit kellene még sportolnom, h nyugodtabb legyek...
Milyen kis bölcs vagy 13 éves létedre, igazán értelmes, értékes ember lehetsz.:)
18/L
Köszönöm. :)
De én nem arra gondoltam, hogy még sportolj. Hanem az adott pillanatban amikor mérges leszel, akkor kezdj el mozogni valamit. Bármit. Még a felülés is beválik, ha elég sokat csinálsz, hogy kifáradj tőle. :)
S akkor ha nem vagy teljesen őszinte az emberekkel, próbálj meg ezen változtatni. Ha valami nagyon idegesít egy személyben, és eléggé jóban vagytok ahhoz, hogy ilyenekről beszéljetek, kedvesebben mondd el. :) Én is így teszem pl.: legjobb barátommal, ha valami gond adódna. :) S ő is olyan mint te, hogy nem akar megbántani másokat. De egy idő után kitör belőle, és legtöbbször pont én vagyok közelben. De megbeszéljük, és utána minden rendben. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!