Csak engem szomorít el/felháborít ez?
Tudom, hogy ez gyerekes dolog, és sokat nem jelent, de valamilyen szintén mégis rosszul esik az, hogy ha én teszek fel facebookra egy közös képet a barátommal, szinte senki nem lájkolja, csak a családom! (szóval kb. 4-5en) De ha megnézem egy volt osztálytársamat, aki ugyanúgy tesz fel képet, akkor neki meg lájkolják vagy 40-en, és sokan azok közül, akik egykor közös barátaink voltak! Nekem miért nem lájkol senki?? Annyira szar vagyok, annyira utálnak, hogy egyszerűen nem is örülnek az én boldogságomnak, vagy ennyire leszarnak? Tényleg minden volt osztálytársamnál/régi barátnőmnél ezt látom, hogy ők egymást lájkolgatják, de engem meg senki... pedig énis ha meglátom, hogy egy régi kedves ismerősöm fel tesz valami új képet és látom hogy boldog, egyből belájkolom, mert szívből tetszik, és néha még kommentet is írok alá.
Engem olyan szinten zavar ez, hogy nem értem, miért ilyenek velem az emberek, soha senkinek nem ártottam és mindig jó próbáltam lenni, de soha nem kaptam vissza semmi jót másoktól!!! :( :( :(
Én a legjobb barátnőm képeit sem szoktam lájkolgatni :) Sőt, még azt, amit ki ír, azt sem :) Pedig elolvasom, de valahogy... nem tudom. Na mindegy. Ettől még érdekel és szeretem, mivel a barátnőm. És képzeld, sosem teszi szóvá, nem sértődik meg miatta :)
Az a sz...ros oldal csak tönkre teszi az életed. Akit érdekelsz, az majd megkeres élőben, ne a lájkoktól várd a törődést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!