Hamarosan kihal Európában, USA-ban a fehér ember, ki fog
termelni, dolgozni?
szerintem meg olyan lesz mint a south parkban.
az népek összeolvadnak mivel minden rasszból valóak, tudnak már kontinenseken keresztül utazni és mindenféle módon keveredni.
de 2-300 év nem biztos hogy elég lesz hozzá ha lesznek ilyen rasszista általánosító emberkék is akik ezt próbálják ugye megakadályozni.
nehogy már a szent igaz magyar véredet beszennyezzék, mikor több hullámban is keveredtek már a népek magyarországon is jöttek törökök németek.
meg mintha olyan nagy különbség lenne fehér meg más ember közt. de hiába irogatok ilyen butaságokat felesleges mikor te hiszel abban hogy a fehér ember felsőbbrendű.
csak azt mondja meg valaki hogy mi jogosít fel arra bárkit hogy felsőbbrendű népcsoporthoz tartozónak higgye magát.
2013. aug. 19. 05:58
12/21 A kérdező kommentje:
11-es.Tehát -szerinted-nincs külömbség a rasszok közt,mindenki hasznos réteg,legyen arab,török roma.Áruld már el nekem,miért van annyi szinesbőrű-kreol- börtönökben? PLD.Magyarországon,fehér ember alig van bent-pedig Ti mindent megtesztek érte,-talán rasszista a törvény? És hogy élnek NY,Európában a befogadott menekültek,mindent szétzúznak! Ezek bizony TÉNYEK!Cáfold meg!
13/21 A kérdező kommentje:
10-es TE fehér ember vagy? Ha igen szégyelheted a hozzá állásod,fajtád ellensége vagy!Hasonló az eset, mint amikor v.ki ócsárolja saját hozzátartozóit,gyerekeit, szüleit.Persze ha más rasszhoz tartozol megértelek.Ha sokszinű a tömeg,könnyebb eltűnni a "zavarosban "halászóknak.
De nagy hülye vagy te, öregem! :D
2013. aug. 19. 12:21
Én nem találtam rá szavakat, ezrét egy gigantikus facepalmal megpróbáltam lerendezni. :'D
2013. aug. 19. 14:45
Igen, fehér ember vagyok. De te tényeket nem mondtál, egy felmérést, statisztikát nem raktál be. Mondom, sokat vagyok kint, látom a bevándorlókat, semmi baj nincs velük. Igen, a romák nagy részének el van rontva a neveltetése, ezt elismerem, elismertem már korábbi kommenteben is, szóval kár a magyar börtönökkel jönnöd. De a többi rasszra ez nem igaz. Amúgy hányszor kell még leírnom, elmondanom a hülye "fajgyűlölőknek", hogy emberen belül nincs fajta? Az az állatoknál van. Az emberiség egy faj, azon belül vannak rasszok. Szóval biológia egyes, amíg az alapfogalmakkal nem vagy tisztában, addig miről szeretnél itt vitázni?
2013. aug. 19. 20:52
Nana, az ember egy faj, azon belül vannak fajták. Mielőtt jegyeket osztogatsz biológiából, utánanézhetnél, mit jelent biológiailag a faj és a fajta, és mi köztük a különbség...
2013. aug. 22. 07:19
Én Londonban élek. Itt nagyon sok a néger, indiai, ázsiai bevándorló. A nem fehér ugyanúgy dolgozik, mint a fehér, sőt sokszor még keményebben, nem is napi 8, hanem 10-12 órákban, heti 1 szabadnappal, és ezt boldogan teszik, örülnek, hogy van munkahelyük. Attól, hogy Magyarországon a romák 99%-a élősködik, attól még nem mindenhol van ez így.
2013. aug. 22. 15:29
Tavol alljon tolem, h vitat gerjesszek. Csak a velemenyemet szeretnem leirni. En is Londonban elek. Csatlakozom az elozohoz. Az indiaiak, tavol-keletiek tenyleg szorgalmasak. A feketek egy resze is. Volt szerencsem tobbel is dolgozni. Viszont ket nappal ezelott az egyik eritreai (ferfi) baratom azt mondta nekem, h szamara megdobbento, h a feher nok(!) es ferfiak hogy kepesek dolgozni. Azt mondta, h naluk a nok nagyon lustak es itt nevetett. Kifejezetten a magyar es a lengyel noket emelte ki, h 2 centis mukorommel is kemenyebben dolgozunk, mint peldaul o. :) Megdobbentem.
2013. aug. 29. 22:44
"azt mondja meg valaki hogy mi jogosít fel arra bárkit hogy felsőbbrendű népcsoporthoz tartozónak higgye magát."
egyszeru, meg kell nezni hol tart Europa, es hol tart Afrika, ennyi.
2016. márc. 25. 14:58
Kapcsolódó kérdések: